“Χαμός στο “Εορδαϊκός – Αστέρας Πετριτή” – Οι διαμαρτυρίες, η διακοπή του παιχνιδιού και ο χαμός με τους διαιτητές στο τέλος 

28 Απριλίου 2024
18:43

“Χαμός στο “Εορδαϊκός – Αστέρας Πετριτή” – Οι διαμαρτυρίες, η διακοπή του παιχνιδιού και ο χαμός με τους διαιτητές στο τέλος.

Ο Εορδαϊκός έπεσε κατηγορία ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από το 87′ αλλά ο Αστέρας Πετρίτη στο 90′ θα κερδίσει πέναλτι θα ισοφαρίσει και μετά από λίγο θα κάνει και το 1-2.
Ο Εορδαϊκός διαμαρτυρεται για την φάση του Πέναλτι. Ένας κακός χαμός και διακοπή του παιχνιδιού το οποίο ξανά άρχισε… Έβαλαν τα κλάματα οι παίχτες του Εορδαϊκού
ΠΗΓΗ https://top-sport.gr/

 

Δείτε τα βίντεο:

https://top-sport.gr/

12 σχόλια

  • Από το 90 έως το 92 τρώνε 2 γκολ και φταίει ο διαιτητής.Μαλλον οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα.Οταν φτάνει τελευταία αγωνιστική να παλεύεις για την σωτηρία της ομάδας τότε μάλλον φταίει η ομάδα και όχι ο διαιτητής .Αλλά κάπου πρέπει να ρίξουν την ευθύνη στην Ελλάδα έτσι είναι δεν φταίμε εμείς αλλά πάντα ο άλλος.

  • Απο το 1989 που θυμάμαι τον Εορδαικο, το 1993 στον αγωνα με τον Λεβαδειακό στην Β Εθνική και σήμερα είδα τέτοια διαιτησία.

  • Το κρίμα είναι ότι χάνεις από ένα χωριό της κέρκυρας με 660 κατοίκους. Οι ακαδημίες της πόλης πού είναι μόνο σουβλάκια και μπύρες πουλάνε. Και για μερικούς που λένε είναι επαγγελματίες οι παίκτες. Έτσι και τραυματιστής χάνεις και τη δουλειά που έχεις.

  • Προβληματα που εχει ο κοσμος…
    ετσι να αντιδρουσατε οταν σας πηγαινει ….φετα…και ο α(χ)ριστος που παριστανει την δημοκρατικη πρωθυπουργαρα καλα θα ηταν. Ζητω το πετσι λιονταρακια του καναπε και του γηπεδου!

  • Προπονητής… που τρέχει πίσω απο ποδοσφαιριστές του για διαμαρτυρίες, αλλά να είναι και καλυμμένος… Μαγκιές του χρόνου πάλι στο τοπικό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι