kozan.gr: Super League 2 – Play Out: Κοζάνη – Ηρακλής 1 – 1

28 Απριλίου 2024
19:11

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική για τα Play Out στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2, η Κοζάνη αναδείχτηκε, εντός έδρας, ισόπαλη, με σκορ 1-1 με τον Ηρακλή

 

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

4 σχόλια

  • Σε ένα κατάμεστο γήπεδο..ο κος Διγκοζης αδίκησε σήμερα την ομάδα του και το κοινό.. παίζοντας για το 0:0. Στάθηκε τυχερός που μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα Καραγκιόζη ..σε ανύπαρκτη φάση ήρθε η ισοφάριση για την Κοζάνη.. Η Κοζάνη παρά το ότι αντιμετώπισε ένα μετριοτατο Ηρακλή..δεν κατάφερε να πείσει τη. Κερκίδα ..και να επιβάλει τον Ρυθμό…μόνο ελάχιστοι παίκτες έπεισαν με την απόδοση τους. Όταν θέλεις να γλιτώσεις από τον υποβιβασμό..δαγκώνεις σίδερα..δεν παίζεις όπως έπαιξε σήμερα η Κοζάνη..

  • Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο αλλά κλωτσοσκούφι και από τις δύο ομάδες. Δύναμη και τρέξιμο αλλά μπάλα ΜΗΔΕΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.