X. Γκοβεδάρος (Aντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων) : “Oλοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δοκιμαστικές φορτίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Το εξελισσόμενο έργο της στεγάνωσης της πλάκας καταστρώματος στο τμήμα της προβολοδόμησης, θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα και με χρονοδιάγραμμα κατασκευής του περί τα τέλη Μάϊου”

28 Απριλίου 2024
21:56
Με την επανάληψη δοκιμαστικής φόρτισης του κρίσιμου προβόλου Μ6-2 αλλά και δειγματοληπτικά τεσσάρων αμφιέρειστων τμημάτων που εδράζονται μεταξύ βάθρων, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δοκιμαστικές φορτίσεις στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων από την επιστημονική ομάδα των κ.Κατάκαλου Κωνσταντίνου και κ.Πανέτσου Παναγιώτη και σε συνεργασία με τον προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Τ.Υ.Έδρας ΠΔΜ κ. Βούρα Αθανάσιο .
Το εξελισσόμενο έργο της στεγάνωσης της πλάκας καταστρώματος στο τμήμα της προβολοδόμησης, θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα και με χρονοδιάγραμμα κατασκευής του περί τα τέλη Μάϊου.
Στο επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί από την ΠΔΜ/Τ.Υ. Έδρας, η μελέτη της αναβάθμισης και ενίσχυσης του συνόλου της γέφυρας προϋπολογισμού 2.547.000,00€.

7 σχόλια

  • Ο Κασαπίδης ανέδειξε το πρόβλημα της γέφυρας και όλη μετα τον βρίζανε οπως και για οτι γινόταν γενικά
    Τούτοι εδω τον προχωράνε και καλα κάνουν αλλα δεν σκάει μύτη …. Τι να πω ρε παιδιά τελικά ολα μα ολα ειναι επικοινωνία τίποτε αλλο. Ο πρώην δεν ασκούσε αυτο το αντικείμενο και τελικά για αυτο και μόνο έχασε …για επικοινωνιακούς λόγους

    • Ακόμη κολλημένος με τον αόρατο? Οι εκλογές τελείωσαν. Αλλά αφού ανοίγεις το θέμα να σου θυμίσω ότι έχασε για πάμπολους λόγους. Μερικοί από αυτούς… Κλειστές πόρτες στο γραφείο του, άρνηση τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους πάντες ακόμη και με θεσμικούς και υπεροψία που χτυπούσε κόκκινο. Απαξίωση των επαγγελματιών της Δυτικής Μακεδονίας με απευθείας αναθέσεις δεξιά και αριστερά και έλλειψη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Όσον αφορά το έργο καλύτερα να το αφήσουμε. Ποιο έργο?

      • Ευτυχώς μεγάλε ξεκίνησε έργα ο Κασπαίδης και φαίνονται κάποιοι αόρατοι μέχρι χθες στην Κοζάνη (π.χ. γεφυροπο΄ιός Γκοβεδάρος). Αν μιλάς για αλαζονεία Κασαπίδη για τον νυν τι έχεις να πεις που μέχρι στιγμής μόνο συναντήσεις και δελτία τύπου για να ταίσει σανό κάποιους σαν κι εσένα.

  • Ωραία παρέα! Μπράβο!! Πολύ μουτζουρια όμως και στα λόγια και στα έργα! Ακριβώς σαν τον αρχηγό σάς αλαζονική συμπεριφορά προς τους πολίτες και αδιαφορία.αλλα μην φοβάστε, επιδόματα δώστε και η αποχαυνωση πάει καλά…και μπάλα μην ξεχνάτε την μπάλα

  • Δηλαδή όλες τις μέρες του Πάσχα, όλο το Μάιο η γέφυρα θα έχει αυτά τα χάλια; Συγχαρητήρια, τρομερός χρονικός σχεδιασμός. Πάλι οι επαγγελματίες και οι πολίτες της Νεράιδας, του Βελβεντού και της ευρύτερης περιοχής των Σερβίων θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.