kozan.gr: Πολάκης σε Γεωργιάδη, χθες στην Ολομέλεια της Βουλής: “Γιατί βάζεις Πτολεμαίδα & Κοζάνη να τσακώνονται; Eπειδή είσαι από το Αμύνταιο; Η (ΜΕΘ) Πτολεμαΐδας είναι κλειστή από το Νοέμβριο” (Βίντεο)

30 Απριλίου 2024
07:15

Σε πολύ υψηλούς τόνους και με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών διασταύρωσαν τα ξίφη τους, χθες, Μ. Δευτέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης κι ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την τροπολογία που επιτρέπει σε ιδιώτες ιατρούς να χειρουργούν σε δημόσια νοσοκομεία. Η αντιπαράθεσή τους επεκτάθηκε κι επί προσωπικού, με τον Π. Πολάκη, αναφερόμενος προσφάτως και σε δηλώσεις του Υπουργού, να το(ν) ρωτά:Γιατί βάζεις Πτολεμαίδα & Κοζάνη να τσακώνονται; Eπειδή είσαι από το Αμύνταιο; Η (ΜΕΘ) Πτολεμαΐδας είναι κλειστή από το Νοέμβριο”. Ο Υπουργός, όταν έλαβε το λόγο, δεν είπε κάτι επ’ αυτού,. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

 

7 σχόλια

  • Ποιο Αμύνταιο και ποια Πτολεμαΐδα και ποια Κοζάνη…. Αυτός πουλάει και το αριστερό χέρι του για να πάρει μια καρέκλα το δεξί. Μιλάμε για την προσωποποίηση του τυχοδιωκτισμού.

  • Δυτική Μακεδονία, πάμε κι όπου βγει, ζούμε από τύχη! Δεν μας πειράζει αν κάποιο κόμμα μας σκοτώνει, αρκεί να είναι “το δικό μας”, να μην είναι “το άλλο”. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φεύγουν οι νέοι απ’ την περιοχή, γιατί κλείνουν επιχειρήσεις, γιατί υπάρχει ανεργία και ανέχεια.
    Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, θα καίμε εδώ τα σκουπίδια της Αττικής, για να έχουμε “φθηνή τηλεθέρμανση”!
    Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το 41%, το 33%, το 12%, κανείς δεν σας φταίει, πέρα απ’ το ξερό σας το κεφάλι!

  • Χρειαζόμαστε στη Δυτική Μακεδονία ένα νοσοκομειο υψηλού επιπέδου όπως έχουν τα Γιάννενα όχι ένα αλλά δύο. Η Δυτική Μακεδονία σβήνει σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό στις εκλογές μαύρο σε ΝΔ. ΣΎΡΙΖΑ. ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι.

    • Μην ξανοίγεσαι πολύ Γιάννη γιατί αν συνεχιστεί η μείωση του πληθυσμού στην Δυτική Μακεδονία με τον ίδιο ρυθμό 10% μας βλέπω να μένουμε με τα κέντρα υγείας και η Κοζάνη και η Πτολεμαΐδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.