Κοζάνη: Ανακοίνωση του νέου και σύγχρονου Λογιστικού γραφείου Χρήστου Γκαραβέλα διαδόχου του Στέλιου Δανιηλόπουλου

30 Απριλίου 2024
11:19

Ενημερώνουμε τους αξιότιμους, συνεπείς, ευγενικούς και έντιμους επιχειρηματίες, φίλους και πελάτες μας ότι λόγω συνταξιοδότησης του Δανιηλόπουλου Στέλιου, το Λογιστικό Γραφείο συνεχίζει την λειτουργία του στην Κοζάνη στην ίδια διεύθυνση, Καμβουνίων 12 , υπό την επίβλεψη του :
Γκαραβέλα Χρήστου-Πτυχ. Οικονομικών Επιστημών-Μεταπτ.Λογιστική και Ελεγκτική.
Ενημερώνουμε επίσης για την έκδοση του ΕΝΦΙΑ 2024, ότι η εξόφληση της πρώτης δόσης λήγει στις 30 Απριλίου
Άνοιξε και τό taxis για τίς φορολογικές δηλώσεις Ε1 και η έκδοση την Εκκαθαριστικού με προθεσμία έως τέλος Ιουλίου 2024.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα , Καλή Ανάσταση με υγεία, ευτυχία και επί Γής Ειρήνη.

 

Καμβουνίων 12 – ΚΟΖΑΝΗ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ πτυχ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.