Kozan.gr; Πτολεμαΐδα: Aναδείχθηκε ανάδοχος στη δημοπρασία για το αναψυκτήριο στο παλαιό πάρκο – Στα 8550 ευρώ το ετήσιο  μίσθωμα

30 Απριλίου 2024
12:04
Aναδείχθηκε, τελικά, ανάδοχος στη δημοπρασία για το αναψυκτήριο στο παλαιό πάρκο Πτολεμαΐδας. Στα 8550 ευρώ θα είναι  το ετήσιο  μίσθωμα, για τα επόμενα  6 χρόνια.

Σύμφωνα πάντα  με πληροφορίες  του kozan.gr, που αποκαλύπτει  τη συγκεκριμένη  εξέλιξη, η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε το πρωι της Μ. Τρίτης κι η ανάδοχος επιχείρηση,  που θα αναλάβει  να το λειτουργήσει, δραστηριοποιείται,  ήδη, στον τομέα της εστίασης.

Ένα σχόλιο

  • ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Η ΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 3 ΕΥΡΩ .Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΙΩΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.