Περιφερειακή Οδός, Νέα Κοιμητήρια και Ανάπλαση ΟΣΕ στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης – Σειρά συναντήσεων και επαφών είχε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης (Φωτογραφίες)

30 Απριλίου 2024
22:51

Με κεντρικό θέμα την κατασκευή περιφερειακής οδού από τη διασταύρωση της Καρυδίτσας έως τη Λευκόβρυση (περιοχή ΚΤΕΟ), ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Κώστα Βόμβα και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, πήρε μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου 2024 στη ΖΕΠ, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου και στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Εν συνεχεία, ακολούθησε ανάλογη συνάντηση στα γραφεία της ΑΝΚΟ, παρουσία του κ. Βόμβα – εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής – και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης, όπου η κατασκευή των Νέων Κοιμητηρίων και η Ανάπλαση στην περιοχή του ΟΣΕ, τέθηκαν επί τάπητος.

Στόχος των παραπάνω συναντήσεων και επαφών, ο καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τη γρήγορη υλοποίηση των προαναφερόμενων έργων, που αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

14 σχόλια

  • Η νέα δημοτική αρχή κοροϊδεύει τον κόσμο της πόλης
    Εκδίδει δελτίο τύπου,για να μπορεί αύριο η μεθαύριο να λέει ο καθένας από αυτούς ότι εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο η υπάρχει παρανόηση και μοιράζει φωτογρα φίες, νομίζοντας ότι επιτελεί εθνικό εργο,ενώ φαίνεται ότι είναι στα χαμενα

  • Η περιφερειακή οδός πρέπει να είναι από;
    Δρέπανο – Αεροδρόμιο – διασταύρωση Κρόκου, Καριδιτσας, ΚΤΕΟ-πριν το Πρωτοχώρι -Ζεπ, Πανεπιστημίο-Βατερο
    Αν θέλουμε να μήν κοροιδευομαστε !!!!!!

    • Ξέχασες την Λάρισα. Ούτε με 300 μύρια δεν γίνεται αυτό. Συμμαζέψου στα περιθώρια του Δήμου. Σουλούπωμα και κάποιες παρεμβάσεις για να είναι κάπως λειτουργικός ο περιφερειακός. Λεφτά υπάρχουν????

  • Χωρίς την ανκο δεν μπορεί δηλαδη η δημοτική αρχή; Τι θα γίνουν οι ιδιώτες μελετητές; Πάλι τα ίδια κάνουν που λέγαν προεκλογικά ότι δε θα κάνουν;

  • Έλεος
    100 χρονια τα ιδια άλυτα θεματα και σχεδόν ολοι οι μηχανικοι της εικονας κοντά στη συνταξη
    Έλεος – βρειτε λύσεις

  • Αφού δεν παρέστησαν οι εντελώς τίποτα Δεσποτίδης και Τουμπουλίδου, είναι σαν να μην έκανε τίποτα η δημοτική αρχή. Άκου περιφερειακός.. Όλα τα άλλα τα λύσαμε.

  • Είναι ξεκάθαρο ότι δε θα κάνουν τίποτα γιατί απλά δεν μπορούν….Και απλά μας τρολαρουν…Η Κοζάνη βυθίζεται κάθε μέρα….

  • Δε χρειαζονται μελετες για το ξεκλειδωμα της κλειδαριας στο δρομο του ΟΣΕ.Εντολη στο δημοτικο αστυνομο χρειαζεται να μην την ξανακλειδωσει αλλη φορα,που κανεις του δημου αλλα και κανενας πολιτης δε γνωριζει γιατι την κλειδωνει και απο ποιον παιρνει εντολη.Μηπως για προσωπικους λογους η για εξυπηρετηση συγγενους;Ματια δεν εχετε;στην πολη δεν κυκλοφορειτε;δε βλεπετε ποσο φορτωμενη ειναι η Γκερτσου,η Μακρυγιαννη και η Ιωνιας που η ουρα φτανει στον Κροκο;Σας αρεσει να καθυστερει τοσο πολυ ο πολιτης;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΠΟΛΗ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.Δημαρχε παρε πρωτοβουλια κι αποψε ανοιξε το δρομο.Ειναι ντροπη για την πολη το κυκλοφοριακο.Δωσε αποψε λυση γιαυτο σε ψηφισαμε να βελτιωσεις την καθημερινοτητα μας.

    • Άντε Δήμαρχε, προχώρα,αν κι εσένα δεν σε κρατάνε καποιοι. Αν πράγματι θέλεις το καλό της πόλης και δεν έχεις κι εσύ εξαρτήσεις από συμφέροντα εδώ και τώρα θα φανεί η αποφασιστικότητά σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.