kozan.gr: Δήμος Κοζάνης: Τσουχτερό πρόστιμο ύψους 3.900 ευρώ σε ιδιοκτήτρια τριών ζώων συντροφιάς

1 Μαΐου 2024
08:11

 

Η Δημοτική Aστυνομία Κοζάνης, στις 16/4/2024, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια,  βεβαίωσε πρόστιμο ύψους 3.900 ευρώ σε ιδιοκτήτρια τριών ζώων συντροφιάς, για παράβαση του άρθρου 9, παρ.1 του Ν.4830/2021 (κλικ εδώ για να δείτε τι παραβάσεις περιλαμβάνει το συγκεκριμένο άρθρο & παράγραφος).

kozan.gr

 

7 σχόλια

  • Βαλθήκαμε να αυτοκαταστραφούμε.
    Δεν μπορεί να γίνει μία σύσταση κι επανέλεγχος;
    Μάνε-μάνε να την σταυρώσουμε;

    Έβγαλε κανείς από αυτούς που επιβάλλουν πρόστιμα 3.900 € στην ελεύθερη αγορά, εκεί έξω να δει πώς είναι;
    Τις προάλλες με έγραψαν στην Εγνατία Οδό – ναι, στην Εγνατία!!! – γιατί η πινακίδα έλεγε 80 κι εγώ πήγαινα με 90 χλμ/ώρα. Την ίδια ώρα που μου έγραφε την κλήση ο ένας αστυνομικός, περνάει ένα τζιπ με ξένες πινακίδες, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι ο αστυνομικός που κρατούσε το ραντάρ, έμεινε …να κρατάει το ραντάρ χωρίς να κάνει το παραμικρό!!!!!!
    Όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί έγραψε εμένα που ήμουν έλληνας και τον ξένο τον άφησε να φύγει χωρίς να κάνει το παραμικρό μου απάντησε «και τι να τον κάνω αυτόν;».
    Καταλάβατε;
    Συνέλθετε!

    • Ο Ελληναράς μόνο από πρόστιμα καταλαβαίνει, γιατί τόσα χρόνια έχει ποτίσει το dna μας τη ζούλα, το ρουσφέτι, την αρπαχτή, το μπαχτσίσι και το βόλεμα. Η διαφθορά, η απάτη, η παρανομία και ο ωχαδερφισμός είναι στο αίμα μας, γι’αυτό και δε σεβόμαστε τίποτα, ούτε τη φύση, ούτε τα ζώα, ούτε τους νόμους ούτε τη δημόσια περιουσία καταστρέφοντας τα.. Και στο τέλος ζητούμε και τα ρέστα του τύπου “αφού και άλλοι παρανομούν, γιατί γράφετε εμένα;”.

    • Σίγουρα τα χρήματα είναι πάρα πολλά.
      Όμως… Ο/η κάτοχος των τριών ζώων δεν ήξερε τη νομοθεσία να συμμορφωθεί από πριν; Έπρεπε να τη γράψουν για να γίνει; Γνωρίζω πολύ καλά ότι αν παραβώ ένα νόμο θα τιμωρηθω. Ή το κάνω με την ελπίδα ότι δεν θα με δει κάποιος;

  • Eνα γενικό σχόλιο. Κυκλοφορούν στην πόλη κάποιες κυρίες με 3-4 σκυλιά τα οποία είναι ελεύθερα, χωρίς λουρί και ποιος ξέρει τι άλλες παραβάσεις. Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις ή να πας για περπάτημα στην περιοχή του Ξενία κυρίως. Πρόκειται για εντελώς ασυνείδητα και ανεύθυνα άτομα που θεωρούν πως όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από τα ζώα τους αδιαφορώντας για την ασφάλεια των άλλων ανθρώπων και μάλιστα σε χλευάζουν αν τους κάνεις την παραμικρή σύσταση. Πολύ νοσηρή περίπτωση ζωοφιλίας…Να φυλακίζεις έναν σκύλο, να τον προσαρμόζεις στα γούστα σου, να τον αλλοτριώνεις από το περιβάλλον στο οποίο πλάστηκε να ζει και να υποκρίνεσαι ότι τον αγαπάς….

    • Ακριβώς! Πετάνε τα φαγητά στο χώμα για να ταισουν τα ζώα! Έτσι τρώνε και αυτοί σπίτι τους! Σεβασμός μηδέν απέναντι στο ζώο! Αλλά… Τα ταιζουν οι καλοί άνθρωποι! Υπάρχει και νόμος που λέει φαγητό μόνο σε ταιστρες, ας κάνουν καμία βόλτα στις γειτονιές να αρχίσουν τα πρόστιμα μπας και βάλει κανείς μυαλό!

  • το κακό έχει έχει παραγίνει η ασυδοσία έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, τα χρήματα του προστίμου είναι και λίγα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.