kozan.gr: Πασχαλινά αβγά και φυλλάδια μοίρασε, σήμερα Μ. Πέμπτη, η Τροχαία Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Μαΐου 2024
12:47

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σήμερα Μ. Πέμπτη, η Τροχαία Κοζάνης μοίρασε πασχαλινά αβγά και φυλλάδια, στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς, μπροστά από το παλαιό κτήριο της βιβλιοθήκης.

 

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Καλά θα κάνει η Τροχαία αντί για αυγά να μοιράσει κλήσεις σε όλους εκείνους που κινούνται κατά βούληση,χωρίς να βγάζουν φλας,γιατί θεωρούν ότι πέφτει η αξία των ως οδηγων,αφού αυτοί ξέρουν
    Γιατι χρειάζεται να ξέρει πως θα κινηθεί ο πεζός η ο οδηγός του άλλου αυτοκινητου
    Έχουμε ξεπεράσει και καποιους γειτονικούς λαους στον έλλειψη οδηγικής παιδειας

    • Και γιατί να το κάνουν αυτό για να κουραστουν ;;;; Άσε τα παιδιά να κάνουν το κομμάτι τους και συ φίλε/λη κάνε τον Σταυρό σου πριν βάλεις μπροστά το αυτοκίνητό σου να πας κάπου γιατί μόνο ο Θεός μας φυλάει από όλους και όλα όσα συμβαίνουν στον δρόμο έξω…!!!

      • Πόσο έξυπνοι είστε με το καλό λόγο στο στόμα σας καλη ανασταση κ μη ζητήσετε ποτέ τη βοήθεια τους γιατί? Απλά είστε σαινια

  • Εσείς θα πρέπει να είστε όλοι υπόδειγμα οδηγών !!!
    Και όταν σας γράψουν ψάχνετε κανένα γνωστό η τον βουλευτή να σας την σβήσουν.
    Κοιτάξτε τον εαυτό σας πρώτα και άστε τους άλλους .
    Καλό Πάσχα καλή Ανάσταση.
    Μακάρι όλοι να κανανε τέτοιες δρασεις να ομορφαίνει λίγο η μίζερη ζωή μας ….
    Και κυρίως των παιδιών .
    Γιατί ” Κύριοι ” που να καταλάβετε εσείς την σημασία αυτής της κίνησης προσφοράς ενός αυγού και μιας σοκολάτας σε ένα παιδί !!!!
    Καλή Ανάσταση

    • το ότι γίνεται χαμός παντού και αυτοί δε βαράνε μία ενώ τους πληρώνουμε ,είναι το τελευταίο που απασχολεί τους τάχα μου και δήθεν, την εβδομάδα της υποκρισίας που ζούμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.