Η διαφορά της θερμοκρασίας ανησυχεί τους παραγωγούς στον Βελβεντό

2 Μαΐου 2024
22:40

Με θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 4-30 βαθμών, τα δέντρα, όπως και κάθε οργανισμός, βρίσκονται σε σύγχυση. Αυτό το μήνυμα μας μεταφέρει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, Νίκος Κουτλιάμπας, ο οποίος υποστηρίζει ότι «είναι μία σύνθετη χρονιά για το ροδάκινο, με διαφορετικές εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες από αυτές που είχαμε συνηθίσει. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε το επόμενο διάστημα».

Σε ό,τι αφορά το βερίκοκο, λέει ότι «θα είναι όψιμο και οι πρώτες συλλογές θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου».

ypaithros.gr

Ένα σχόλιο

  • Ότι και να γίνει θα γεμίσουν όλα τα μάρκετ και οι αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με ροδάκινα επώνυμα από το Βελβεντό που βγάζει τόσα πολλά που τους καλύπτει όλους και είμαστε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.