Γέφυρα ζωής από την ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά βρέφους από τη Φλώρινα στη Θεσσαλονίκη

6 Μαΐου 2024
21:32
Κανένα σχόλιο

Γέφυρα ζωής στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6/5 για τη μεταφορά βρέφους από τη Φλώρινα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στην ΠΑΘΕ και από τα διόδια των Μαλγάρων, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης μπήκαν με το όχημα τους μπροστά και άνοιξαν το δρόμο προκειμένου το ασθενοφόρο να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου“, παρά το έντονο μποτιλιάρισμα στο σημείο, που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για βρεφάκι 1,5 μηνών το οποίο είχε σπασμούς.

Το μποτιλιάρισμα είναι πολύ έντονο από το Αιγίνιο στην ΠΑΘΕ έως και τα διόδια των Μαλγάρων, απ’ όπου τα οχήματα περνούν ελεύθερα, χωρίς να πληρώσουν αντίτιμο, προκειμένου να διεξάγεται όσο το δυνατόν ομαλότερα η κυκλοφορία των οχημάτων. Όμως, αυτό δεν φαίνεται να βοηθά καθώς τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην γέφυρα του Αξιού αλλά και στην είσοδο της Κατερίνης κάνουν την κατάσταση για τους οδηγούς εφιαλτική.

Από την πλευρά τη Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών η εικόνα είναι καλύτερη, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Πηγή thestival.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.