kozan.gr: Τα συγχαρητήρια του Α. Γεωργιάδη στον Γ. Αμανατίδη για την εκλογική του νίκη (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
13:44

Πέρα από τα ζητήματα υγειονομικής φύσεως ένα στιγμιότυπο που ξεχώρισε ήταν κι εκείνο της αναφοράς του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη στην εκλογή του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη και τα συγχαρητήρια που του έδωσε στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψης του στην Περιφέρειας Δ, Μακεδονίας. Να σημειωθεί πως ο κ. Γεωργιάδης υπήρξε, σε κεντρικό επίπεδο, ένας από τους  κύριος επικριτές του Γ. Αμανατίδη για την απόφασή του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης απέναντι στον Γ. Κασαπίδη.

5 σχόλια

  • Μήπως στην νίκη του κυρίου αυτού υπάρχει εξαπάτηση εκλογικού σώματος Εξαπατημενο θεωρώ τον εαυτό μου γιατί ψηφισα τον κύριο αυτόν ως ανεξάρτητο όχι ως ΝΔ. Εισαγγελεας θα επέμβει για αυτό; Τον ψηφισα γιατί δεν ήθελα να ψηφίσω άτομα που πήραν το χρίσμα απο κόμματα.Αλλα στο τέλος πιάστηκαν μ…..ς.

  • Αδωνη μόνο Ο Αμανατιδης είναι μάγκας και άξιος όλοι οι υπόλοιποι είναι γλάστρες!!! Και δεν ήταν ποτέ μαζί σου!!!

  • ο Αμανατιδης δεξιός τι άλλο θα μας πούνε εδώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας ας μην κοροιδευομαστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.