kozan.gr: Α. Γεωργιάδης: “Τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Δ. Μακεδονία μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ το Μποδοσάκειο. Μπορεί όμως η Δ. Μακεδονία να μη θέλει Τριτοβάθμιο νοσοκομείο και να πει τους πόρους που έχω να τους ξοδέψω για να έχω ισχυρότερη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη” – H “αγωνία” της Ε. Ράνδου να μεταπείσει τον Υπουργό περί αυτής της προσωπικής άποψής του (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
14:03

Ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης στη συζήτηση που είχε στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, το μεσημέρι της Πέμπτης 9/5, με το πολιτικό προσωπικό της περιοχής, επανέλαβε ακόμη μια φορά πως κατά την άποψή του: “Τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην Δ. Μακεδονία μπορεί να γίνει μόνο το Μποδοσάκειο”, πετώντας όμως το “μπαλάκι” και στους πολίτες κι αυτοδιοικητικούς της περιοχής (με τους οποίους επισήμανε πως θα συναποφασίσει για τον υγειονομικό χάρτη) πως: “Μπορεί όμως η Δ. Μακεδονία να μη θέλει Τριτοβάθμιο νοσοκομείο και να πει τους πόρους που έχω να του ξοδέψω για να έχω ισχυρότερη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη”, εννοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως αν αυτό ζητούμε σαν περιοχή θα το σεβαστεί. Από την πλευρά της η περιφερειακή σύμβουλος και γιατρός στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης Ε. Ράνδου βλέποντας τις προθέσεις του Υπουργού επιχείρησε να αναπτύξει τα δικά της επιχειρήματα για να υπερασπιστεί το νοσοκομείο της Κοζάνης

 

 

17 σχόλια

  • κάθεστε και μιλάτε με τον άνθρωπο που έταζε λαγούς και πετραχήλια για την απολιγνιτοποίηση που θα ήταν δίκαιη και θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια…. Αντί να τον ξαποστείλετε για τα ψέματα που μας φλόμωσε Πρόβατα έ πρόβατα όλοι από γύρω

    • το Μποδοσάκειο έχει μόνο 10 ως 20% πληρότητα ενώ το Μαμάτσειο πολλαπλάσια !!
      Στην Πτολεμαίδα δεν θα πάνε να εγκατασταθούν γιατροί που θα προσληφθούν .
      Το 70% του πληθυσμού του Νομού Κοζάνης έρχεται στην Κοζάνη γιά όλες τις υποθέσεις
      του όπως και γιά την Υγεία , Μόνο το 30% πάει στην Πτολεμαίδα .
      Πρέπει να ληφθούν πολλά και σωστά κριτήρια υπ όψιν γιά το Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο
      που κατά την γνώμη μου πρέπει να γίνει στην Κοζάνη.

      Ηταν λάθος η δημιουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου στην Πτολεμαίδα το 1980 ,
      έπρεπε να είχε γίνει στην Κοζάνη . Θα είχε αναπτυχθεί πολλαπλάσια !!

      Τα νοσοκομεία γίνονται εκεί που υπάρχει ο μεγαλύτερος πληθυσμός και οχι με κομματικά
      κριτήρια και ψηφοθηρίες !!

  • Τι τον θέλατε κ τον υποδεχτηκατε; Ο ψευταρας κ όλοι οι τοπικοί ψευταραδες. Για να λέει μπούρδες; Αλλά όλοι είστε ένας κ ένας. ΜΑΥΡΟ στις εκλογές.

  • Έχουν υποβαθμίσει όχι μόνον το κομμάτι της υγείας αλλά και την ζωή των κατοίκων της περιοχής. Μας έχουν ταράξει στις εμβληματικές επενδύσεις και δεν έχουμε δεί τίποτα , η περιοχή μας αιμορραγεί από την φυγή νέων ανθρώπων γιατί δεν βρίσκουν δουλειά και δεν ντρέπονται να ξαναέρχονται και να μοιράζουν υποσχέσεις.

  • Ολοι γλυφτες τον Αδωνη τον έβριζαν και τώρα τον προσκυνούν θα φάτε τα μούτρα σας στις εκλογές!!!

  • ….. κατάλαβαν το λάθος πού έκαναν όσοι συμφώνησαν για τις ανόητες επεκτάσεις – πτέρυγες του ΜΑΜΑΤΣΙΟΥ Νοσοκομείου……. αντί να γίνει ένα νέο μεγάλο Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο έξω απ’ την πόλη τής ΚΟΖΆΝΗΣ ;;;

  • Ενοειται ότι τώρα που μειώνεται ο πληθυσμός και αργοσβήνουμε δεν θα μας χρειάζεται μεγάλο νοσοκομείο αλλά καινούργια νεκροταφεία αφού…

  • Πώς μπορεί να γίνει το Μαματσειο τριτοβάθμιο οταν δεν έχει χώρους στάθμευσης ούτε για τα αυτοκίνητα των γιατρων; Οι εκατοντάδες ασθενείς με τα ελικόπτερα θα έρχονται, εδώ ούτε τα ασθενοφορα μπορούν να περάσουν από τους στενούς δρόμους της χειρότερος πόλης της χώρας.
    Οι άνθρωποι που την διοίκησαν όλα τα χρόνια και την διοικούν τώρα είναι για μπάζα. Τέλος Μποδοσακειο και μόνον. Δεν έχω καμία σχέση με την Εορδαια μένω στα βόρεια της πόλης και έχω αγανακτήσει. Και κάτι ακόμα, δεν θα μας πουν οι γιατροί για την οργάνωση των πόλεων να κοιτάξουν την δουλειά τους στο αντικείμενο, αντε μην τα πάρω και μ’ αυτούς.

  • Στην Κοζάνη δεν μας αξίζει να γίνει το Μαματειο τριτοβάθμια νοσοκομειο. Φτιάξαμε ντουβάρια μπαλώματα σε ένα κορεσμένο αστικό περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει με κάθε δημόσιο κτήριο της πόλης ακόμα και σε αυτά που έγιναν πρόσφατα. Αστυνομικό Μέγαρο και Βιβλιοθήκη χωρίς θέσης στάθμευσης. Το Πανεπιστήμιο είναι έξω, είναι δίπλα στο εθνικό οδικό δίκτυο και δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτό, χρειάζεται καμία δεκαριά χιλιόμετρα για να το προσεγγίσεις. Για να πας από το ένα χωριό στο άλλο πρέπει να περάσεις μέσα από την πόλη και ουτε λογος για περιφερειακο δρόμο ακομα και σημερα ακομα και απο τους καινουργιους. Και εμείς θέλουμε να γίνει το Μαματσειο τριτοβάθμιο. Κούνια που μας κούναγε. Εμείς είμαστε μόνο για μπρε μπρε!!!

  • 41% δεν του δώσαμε, ας μας πάρει τη ΔΕΗ, ας μας φέρει το τρένο ( το μόνο πραγματικό μέτρο για επενδύσεις) το 2040(?), ας ρημάξει το νοσοκομείο μιας πόλης 60.000 κατοίκων.
    Το είδες; Το ψήφισες;
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

  • στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ελεγε οτι το καθένα θα εχει ειδικότητα, μολις βρεθηκε με τους χειροκροτητες που το έπαιζαν “ανεξάρτητοι” πολιτικοί, είπε την αήθεια

    απλα ψηφίστε το κόμμα του και αυριο που θα τρεχετε με το παραμικρο θεσσ/νικη μη σας κακοφενεται

  • Να γίνει το Μαματσειο ένα καλό μεγάλο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑΣ καί νά χτιστεί έξω από την Κοζάνη ένα νέο μεγάλο Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο με Ιατρική σχολή στην Κοζάνη……..με Ευρωπαϊκά κονδύλια , κρατικά… αλλά να ζητηθούν χρηματοδοτήσεις – δωρεές καί από διάφορους Ιδιώτες καί εφοπλιστές Έλληνες καί ξένους… τόσα χρόνια η Κοζάνη έφαγε μόλυνση για να δώσει σέ όλους ηλεκτρικό ρεύμα καί φώς !!!!

    • γι αυτο το λόγο έπαιρνες τον τοπικο πόρο!!!

      που πήγαν τα λεφτά;; ρώτησε κανεις;;; μέχρι κ σε ιδιώτες γιατρούς γιατί τους έλειψε η δουλεια κ φενεται απο τα Ε1

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.