kozan.gr: Γ. Αμανατίδης μετά το τέλος της συνάντησης – συζήτησης με τον Υπουργό Υγείας: “Παραγωγική η συζήτηση που είχαμε με τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη” – “Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα. Θα έρχομαι διαρκώς στην Δ. Μακεδονία μέχρι να γίνουν όλα πράξη”, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας (Bίντεο)

9 Μαΐου 2024
14:18

Γ. Αμανατίδης μετά το τέλος της συνάντησης – συζήτησης με τον Υπουργό Υγείας: “Παραγωγική η συζήτηση που είχαμε με τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη”. “Έχουμε εντοπίσει τα προβλήματα. Θα έρχομαι διαρκώς στην Δ. Μακεδονία μέχρι να γίνουν όλα πράξη”, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

3 σχόλια

  • έ αφού εντοπίσατε τα προβλήματα σε νοσοκομεία που έχουν καταντίσει κέντρα διακομιδής ασθενών πάλι καλά! καμία λύση δεν ακούσαμε όμως! Αλλά που να προλάβουν να μιλήσουν για την υγεία. Ο άνθρωπος για τις εκλογές ήρθε να μαζέψουν ψηφαλάκια. Ψηφίστε τους για να καμαρώνουν που μας πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα

  • Ε εντάξει. Αφού ο μπουμπουκος παρέα με τον πρώην ανεξαρτρτητο και νυν γαλάζιο αμανατιδη αγκαζέ με τον Μιχαλάκη των Τεμπών εντόπισαν τα προβλήματα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η δυτική Μακεδονία θα ξεμείνει από νοσοκομεία και θα αποκτήσει κέντρα υγείας με κυρία αποστολή την έκδοση παραπεμπτηκων για νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.