kozan.gr: O Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Δ. Μακεδονίας Α. Φούντογλου για τον υγειονομικό χάρτη της Δ. Μακεδονίας: “Θα γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις τόσο στην 3η ΥΠΕ όσο και στο Υπουργείο Υγείας με βασικό γνώμονα το τι χρειάζονται πραγματικά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και όχι το τι πιστεύει ο κάθε Λωλοστεφανάκος αυτής της περιοχής”

9 Μαΐου 2024
18:25

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κι ειπώθηκαν σήμερα κατά την επίσκεψή του Υπουργού Υγείας Α. Γεωργιάδη  στην περιοχή σε σχέση με τον υγειονομικό χάρτη της Δ. Μακεδονίας (δείτε εδώ), ο Aντιπεριφερειάρχης Υγείας Δ. Μακεδονίας Α. Φούντογλου σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Δεν χρειάζεται να λες πολλά. Αφήνεις πρώτα τους άσχετους να ξεσπαθώσουν και τους κομπλεξικούς να βγάλουν τα απωθημένα τους και προχωράς σε αυτά που έχουν σημασία. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η διαδικασία κατάρτισης του νέου υγειονομικού χάρτη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με μοναδικό στόχο την πραγματική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας. Θα αποτυπωθούν οι ανάγκες υγείας του πληθυσμού, θα μετρηθούν οι ποιοτικοί δείκτες όλων των δομών υγείας της περιφέρειας και θα γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις τόσο στην 3η ΥΠΕ όσο και στο Υπουργείο Υγείας με βασικό γνώμονα το τι χρειάζονται πραγματικά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και όχι το τι πιστεύει ο κάθε Λωλοστεφανάκος αυτής της περιοχής. Και δεσμευόμαστε πως αυτή τη φορά ο υγειονομικός χάρτης θα υλοποιηθεί. Είτε χαλάσουμε τη ζαχαρένια κάποιων είτε όχι!”.

 

13 σχόλια

  • Να λάβεις υπόψιν σου όταν κάνεις το σχέδιο και την μεγάλη επένδυση για τις μπαταρίες που πάει καλά σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη.

    Μη ξεχαστείς σε παρακαλώ

  • με αγωνια περιμενουμε τις προτασεις σου αγαπητε “ανταρτη” προεκλογικα και νυν κομματικε μετεκλογικα….!!! μαλλον μας δουλευετε ολοι σας και αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι ο φοβος της παντελους ερημωσης της δυτικης Μακεδονιας φανταζει εφικτος πλεον!!!! δυστυχως….

  • Τι εννοείς με το κάθε Λωλοστεφανακος κυριε; Νομίζω δε σ αρμόζει η έκφραση σου με βάσει το λειτούργημα που ασκείς.Αυτες τις εκφράσεις όπως (καφρος) τις αποδίδει μόνο ο Υπουργός σου σε συναδέλφους σου.Συγνωμη άλλα είναι εκφράσεις πεζοδρομίου!!!

    • Επίπεδο πολύ κάτω του μετρίου στην Περιφέρεια. Τσαμπουκάς και υπεροψία, ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο πιο ευγενής σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.

  • ένας ιδιώτης γιατρός ξέρει καλύτερα την υγεία από ενα μάχιμο γιατρό του δημοσίου. Αυτός θα προστατέψει την δημόσια υγεία. Μάλλον νομίζει ότι εμείς τρώμε κουτόχορτο.

  • ολοι στο μαντρι μας δουλευει ψιλο γαζι ο αδωνις 40% και την αλλη μερα γκρινια ανεργια ερημωση της περιοχης δημοσια υγεια διαλυμενη εγκληματικοτητα στα υψη οπαδισμος με φανατισμο και δυσαρεστες συνεπειες παιδεια σε καταρευση φτωχεια στα υψη η πιο ακριβη χωρα στην ευρωπη με μισθους ξεφτιλας ανασφαλεια μπουλιγκ ισοπεδωση της θρησκειας γκαρσονακια της ευρωπης εθνικα θεματα σε πολυ επικινδυνα μονοπατια ακροδεξιες αντιληψεις παρακολουθησεις αντιπαλων pretantor ελεγχο για εκλογες βλεπε ασημακοπουλου υπουργειο εσωτερικων και βαλε τεμπη πλυμυρες και εχει ο θεος μητσοτακη μπροστα με αδωνι μπελερη βοριδη και βαλε

  • Απαράδεκτο ύφος. Το στιλακι “και του σαλονιού και του λιμανιού”. Για άριστο και φερελπη της πολιτικής περιμέναμε κάτι καλύτερο.

  • Και σίγουρα το πόρισμα θα είναι το Μαματσειο κέντρο υγείας και το Μποδοσάκειο τριτοβάθμια περίθαλψη. Μάντης θα βγω πάλι.

  • Από τσιτατα και ατάκες πρώτος είσαι …Από έργο θα σε δούμε στο τέλος της πενταετίας…Φουντογλου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.