kozan.gr: “Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου…”, είπε ο Α. Γεωργιάδης για τα σενάρια & μετρήσεις που θέλουν τον Κ. Βελόπουλο να έχει, ενόψει ευρωεκλογών, υψηλά ποσοστά στην Δ. Μακεδονία (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
20:11

“Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου…”, είπε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West, ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης για τα σενάρια & μετρήσεις που θέλουν τον Κ. Βελόπουλο να έχει, ενόψει ευρωεκλογών, υψηλά ποσοστά στην Δ. Μακεδονία.

6 σχόλια

  • Φοβασαι τον πρωην φιλο και συνεταιρο σου βρε κλοουν? Αχαχαχαχαχαχα
    σφαζεται μεταξυ της ολη η (ακρο)δεξια πολυκατοικια για τα ψηφαλακια!

  • αυτός συνοδοιπόρος δεν ήταν με τον Βελόπουλο και βρίζανε τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη ως ανεπάγγελτους γόνους; αχαχαχχααχχαχαχαχααααα ακούς εκεί θου κύριε

  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αρκετά χρόνια πριν προμόταρε με πάθος μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής, «Το χειρόγραφο του Ιησού» και έκανε λόγο μάλιστα και για «συγκλονιστικές αποδείξεις».
    ο θεομπαίχτης της υπόθεσης όχι μόνο είναι προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, αλλά απολαμβάνει και υπουργικές θέσεις10-5-24 Breaknews.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.