kozan.gr: Ο Α. Γεωργιάδης για τη δήλωση του Α. Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο: “Θα μου επιτρέψει ο φίλος Α. Σπηλιωτόπουλος να πω ότι σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση Πόθεν Έσχες, έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι 1,8 εκ ευρώ και την ίδια στιγμή ο Ελληνικός λαός μαθαίνει ότι ο πατέρας του χρωστάει 11 εκ ευρώ στην εφορία” (Βίντεο)

9 Μαΐου 2024
20:34

 

Μιλώντας, το βράδυ της Πέμπτης 9/5, στον τηλεοπτικό σταθμό West Δ. Μακεδονίας, o Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τη δήλωση του Α. Σπηλιωτόπουλου ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Α. Γεωργιάδης: “Θα μου επιτρέψει ο φίλος Α. Σπηλιωτόπουλος να πω ότι σε άλλη χώρα ζει. Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει ακόμη δήλωση Πόθεν Έσχες, έχει διαφημίσει στο πανελλήνιο ότι αγόρασε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι 1,8 εκ ευρώ και την ίδια στιγμή ο Ελληνικός λαός μαθαίνει ότι ο πατέρας του χρωστάει 11 εκ ευρώ στην εφορία”.

 

7 σχόλια

  • Τελειωσε το αφηγημα σας για δηθεν βιλες στο Σουνιο του Τσιπρα
    και αρχισατε τωρα να πιπιλατε αλλη καραμελα..που την πιστευουν μονο μερικα δεξιοβολεμενα. Χρωστατε 500+ μυρια στις τραπεζες και βγαζετε γλωσσα να το παιξετε ηθικοι και σωστοι
    Τι να μας πεις ρε Μπουμπουκο…που εχεις ενα υφος χιλιων καρδιναλιων τι νομιζεις οτι ολοι ειμαστε σαν το 41% το παραπλημενο που το μπουκωσατε με επιδοματα και καλαθια και ζει το μυθο του οτι εχει ταχα σταθεροτητα και εκει εξω η ακριβεια και η ανεργια καλπαζουν στο θεο?
    Ελα κλοουν εφυγες!

  • Εσείς οι υπόλοιποι τι διαφορά έχετε όλοι το ίδιο είστε από αγκαλιά σε άλλη αγκαλιά λόγια να αγαπιόμαστε!!!Μαύρο στης εκλογές!!!

  • 430 εκατομμύρια χρωστάει το κόμμα της ΝΔ , και 3 εκατομμύρια ο Κυριάκος στις τράπεζες….σταμάτα να μιλάς αντιπρόεδρε σταμάτα λερωμένη είναι η φωλιά, άσε τα σπίτια του Βολταίρου και τις offshore που έχει με την Μαρέβα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.