Την επόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2024, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, οι εκλογές στο ΤΕΕ – Τα εκλογικά τμήματα στην Δ. Μακεδονία

10 Μαΐου 2024
08:02
Κανένα σχόλιο

Την επόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2024, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, οι εκλογές στο ΤΕΕ

Τα Μέλη που βρίσκονται στην περιοχή του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας ψηφίζουν:
• στην ΚΟΖΑΝΗ σε 3 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν όλα στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στην Κοζάνη, (Μπουσίου
και Εστίας 3, 1ος & 2ος όροφος ΚΟΖΑΝΗ).
Τα τμήματα αυτά, στα οποία οι ψηφοφόροι κατανέμονται και ψηφίζουν κατά την αλφαβητική σειρά των επωνύμων τους, είναι τα ακόλουθα:
1ο ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΑΡΩΝ μέχρι και ΚΑΣΙΜΕΡΗΣ και όσων το επώνυμο γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες
2ο ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΣΙΜΗ μέχρι και ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
3ο ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗ μέχρι και ΩΤΤΑ
• στα ΓΡΕΒΕΝΑ σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών (Αίθουσα εκδηλώσεων «Πέτρος Σιούλης», Τέρμα Κων/νου Ταλιαδούρη, ΓΡΕΒΕΝΑ)
• στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς του ΤΕΕ (Αρχοντικό Παπατέρπου, Μ. Αλεξάνδρου 143, ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
• στη ΦΛΩΡΙΝΑ σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Διοικητήριο Φλώρινας (Πτολεμαίων 1, ΦΛΩΡΙΝΑ).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.