kozan.gr: “Κόντρες” Συλλίρη με Χριστοπούλου στο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr: “Δεν υπήρξε ποτέ κομματική παρέμβαση στη δική μας τουλάχιστον θητεία – Αντιθέτως το υποτιθέμενο Δυναμικό ΤΕΕ έδειξε σε κάποια χρονική στιγμή πόσο δυναμικό ήταν”, είπε ο Ν. Συλλίρης – “(Αφήστε) τις ειρωνείες κ. Συλλίρη περί του υποτιθέμενου. Το απόλυτο φιάσκο ήταν η περίπτωση που αναφέρατε” (Ηχητικό)

10 Μαΐου 2024
23:46

“Κόντρες” Συλλίρη με Χριστοπούλου στο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr

1η  Αντιπαράθεση – “Δεν υπήρξε ποτέ κομματική παρέμβαση στη δική μας τουλάχιστον θητεία – Αντιθέτως το υποτιθέμενο Δυναμικό ΤΕΕ έδειξε σε κάποια χρονική στιγμή πόσο δυναμικό ήταν”, είπε ο Ν. Συλλίρης – “(Αφήστε) τις ειρωνείες κ. Συλλίρη περί του υποτιθέμενου. Το απόλυτο φιάσκο ήταν η περίπτωση που αναφέρατε”, απάντησε η Β. Χριστοπούλου.  Κλικ στο παρακάτω βίντεο

2η Αντιπαράθεση  “Ανακρίβεια αυτά που αναφέρετε για τις συνεργασίες και ότι δε θέλουμε να συνεργαστούμε”,  Χριστοπούλου σε Συλλίρη

 

**** Παρακολουθήστε όλη τη συζήτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

 

7 σχόλια

  • Με λίγα λόγια το Δυναμικό ΤΕΕ θέλει να συνεργαστεί αρκεί οι συνεργάτες να λένε ναι σε ότι λέει το Δυναμικό ΤΕΕ… Ο ορισμός της λέξης συνεργασία!

  • Αγαπητέ Νίκο,

    Νιώθεις υπερήφανος όπως λες για την συνεργασία σου με την ΔΚΜ. Δεν μετανιώνεις για τίποτα

    Ας μας το έλεγες και τότε να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία.

  • Ανύπαρκτο ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η εναλλαγή στη θέση του προέδρου και το βόλεμα των κολλητών τους. Για τον κατήφορο της Περιφέρειας ας ασχοληθεί κανένας άλλος, δεν προλαβαίνουν..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι