kozan.gr: Αντιπαράθεση Κιάνα – Χριστοπούλου στο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr: “Ποια πρόταση φέρατε, σε αυτά τα 4 χρόνια, στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμ. Δ. Μακεδονίας;” – “Μας αποκλείσατε από παντού. Το πρόβλημα κ. Κιανα ξεκίνησε από τον τρόπο που αποφασίσατε να διοικήσετε το ΤΕΕ αποκλείοντας ανθρώπους που προσέφεραν τόσα χρόνια”, απάντησε η Χριστοπούλου – “Μόνοι σας αυτο-αποκλεισθήκατε”, ανταπάντησε ο Σ. Κιάνας (Βίντεο)

10 Μαΐου 2024
23:15

Αντιπαράθεση Κιάνα – Χριστοπούλου στο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr: “Ποια πρόταση φέρατε, σε αυτά τα 4 χρόνια, στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμ. Δ. Μακεδονίας;” είπε ο Σ. Κιάνας απευθυνόμενος στην Π. Χριστοπούλου. “Μας αποκλείσατε από παντού. Το πρόβλημα κ. Κιανα ξεκίνησε από τον τρόπο που αποφασίσατε να διοικήσετε το ΤΕΕ αποκλείοντας ανθρώπους που προσέφεραν τόσα χρόνια”, απάντησε η Π. Χριστοπούλου. “Μόνοι σας αυτο-αποκλεισθήκατε”, ανταπάντησε ο Σ. Κιάνας. Κλικ στο παρακάτω βίντεο για να ακούσετε την αντιπαράθεση

 

**** Παρακολουθήστε όλη τη συζήτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

 

kozan.gr: Οι πέντε (5) επικεφαλής των συνδυασμών για τις εκλογές στο ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr (Ηχητικό)

8 σχόλια

  • Δηλαδή η Χριστοπούλου τι λέει; Επειδή τους απέκλεισαν από τη διοίκηση, δε συμμετείχαν; Πάνω από όλα δηλαδή η εξουσία και ο εγωισμός και όχι το ΤΕΕ!!!!!!!!

  • Είμαστε μια μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε. Η κυρία Χριστοπουλου είναι η βιτρίνα πίσω της όλοι ξέρουμε ποιος βρίσκεται και είναι κρίμα για αυτήν να παίζει αυτόν τον άχαρο ρόλο. Θα πληρώσει αμαρτίες άλλων

  • Μαυρομματιδης βγες μέσα από τη Χριστοπούλου. Χριστοπούλου . Η δήθεν Πασοκτζου, λόγω γνωριμίας με Ανδρουλάκη που στηρίζει Αμανατίδη, λόγω Μαυρομματιδη .

  • Δηλαδή τι λέμε τώρα? Για την ανυπαρξία διοίκησης φταίει η αντιπολίτευση? Θα τρελαθούμε εντελώς

  • Προς Βούλα Χρ. : Η οργανωμένη, μεθοδική και συστηματική αποχή σας από όλα τα όργανα του ΤΕΕ ήταν μέγα σφάλμα. Δεν κάνατε κακό στον Κιάνα, ούτε στον Συλλίρη. Κάνατε κακό στην παράταξή σας. Κι αυτό γιατί όταν ο θυμός και η πίκρα της ήττας, για 4 ολόκληρα χρόνια, μπαίνει πάνω από τα προβλήματα των συναδέλφων, τότε δεν πείθεις πια ότι σε ενδιαφέρει ο κλάδος. Περνάς το μήνυμα ότι σε ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα και ο τίτλος του Προέδρου.

  • Ο κλάδος ενδιέφερε και τη Χριστοπούλου και το Μαυροματίδη κ όλους του συνδυασμού, απλά άφησαν αυτούς που ανέλαβαν την εξουσία να την ασκήσουν κ να δείξουν τι μπορούν να κάνουν,τίποτα δηλαδή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι