kozan.gr: Οι πέντε (5) επικεφαλής των συνδυασμών για τις εκλογές στο ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr (Ηχητικό)

10 Μαΐου 2024
22:49

Οι πέντε (5) επικεφαλής των συνδυασμών για τις εκλογές στο ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μάϊου, μεταξύ 18:00 & 20:10.

 

**** Γρήγορη ακρόαση, με ένα κλικ, για να μεταβείτε σε όποιο σημείο της συζήτησης επιθυμείτε:

Α’ Κύκλος

Β’ Κύκλος

Γ’ Κύκλος

Δ’ Κύκλος

– Οι απόφοιτοι μηχανικοί από τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνονται αποδεκτοί, με εγγραφή, από το ΤΕΕ  ή όχι, με βάση και τις θέσεις που είχαν εκφραστεί πριν από την ψήφιση του συγκεκριμένου Νόμου; Τι απάντησε ο κ. Βασιλόπουλος

Η απάντηση στο ίδιο ερώτημα από τον κ. Κοζικόπουλο

Ε’ Κύκλος

– Με ποιον θα συνεργαστεί η κα. Χριστοπουλου και το Δυναμικό ΤΕΕ αν είναι πρώτη δύναμη όμως δεν έχει αυτοδυναμία αλλά κι αν θα επιχειρήσει να διεκδικήσει την προεδρία μέσω κάποιας συνεργασίας, συνεργαζόμενη με τον τρίτο συνδυασμό, αν το Δυναμικό ΤΕΕ αναδειχθεί δεύτερη δύναμη 

ΣΤ’ Κύκλος (Ο κάθε υποψήφιος θέτει ερώτημα της αρεσκείας του σε όποιον επιθυμεί)

Ακούστε τι ερώτημα έθεσε ο κ. Κιάνας στην κα. Χριστοπούλου και τι απάντησε έλαβε

Ακούστε τι ερώτημα έθεσε η κα. Χριστοπούλου στον κ. Κιάνα και τι απάντησε έλαβε

Ακούστε τι ερώτημα έθεσε ο κ. Συλλίρης στην  και. Χριστοπουλου και τι απάντησε έλαβε

Ακούστε τι ερώτημα έθεσε σε όλους ο κ. Κοζικόπουλος

Ακούστε τι ερώτημα έθεσε σε όλους ο κ. Βασιλόπουλος

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι