Koζάνη – Κέντρο Δια βίου μάθησης Ερμής: Ξεκινάει άμεσα! Voucher ΔΥΠΑ για εργαζόμενους με επίδομα 400 ευρώ μικτά (Β` κύκλος)

10 Μαΐου 2024
15:37
Κανένα σχόλιο

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων ξεκινάει τις επόμενες ημέρες!! Voucher ανέργων ΔΥΠΑ για επιπλέον 30.000 ανέργους με επίδομα 1000 ευρώ Δηλώστε συμμετοχή:

https://docs.google.com/forms/d/1dsRal62M7Y1oWfF6_re0bXhXcghpWECVB62300sGR5s/edit

Νέος κύκλος κατάρτισης «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα» για 30.000 ανέργους σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες Η ΔΥΠΑ προχωρά στην επέκταση του προγράμματος, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιπλέον 30.000 ανέργους να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητές τους, με σχετική πιστοποίηση, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σε κλάδους της οικονομίας με προοπτικές ανάπτυξης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

• Θεωρητική κατάρτιση με δια ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση διάρκειας έως 200 ωρών.

• Απόκτηση Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στο αντικείμενο κατάρτισης.

• Συνολικό Εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€ Μέθοδος Υλοποίησης Η υλοποίηση των προγραμμάτων συνεχιζόμενης κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 35% σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 30% ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση Δικαίωμα Συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση έχουν άνεργοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

• Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

• Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

• Να μην έχουν παρακολουθήσει το ίδιο σεμινάριο της ΔΥΠΑ ανέργων ή εργαζομένων (είτε πράσινες είτε ψηφιακές δεξιότητες)

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο 2461027654, [email protected] ή στο χώρο μας Πίνδου 6, Κοζάνη (πίσω από το λαογραφικό μουσείο)

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι