Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών  Άξονας που εδρεύουν στην πόλη της Κοζάνης ζητούν καθηγητές όλων των ειδικοτήτων στη Μέση Εκπαίδευση αλλά και καθηγητές Ξένων Γλωσσών

10 Μαΐου 2024
19:29
Κανένα σχόλιο

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών  Άξονας που εδρεύουν στην πόλη της Κοζάνης στα πλαίσια διεύρυνσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού τους επιθυμούν συνεργάτες για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στοχεύοντας στη στελέχωση και ενίσχυση του εκπαιδευτικού τους προγράμματος.

Επιθυμητά προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ συναφές με το αντικείμενο διδασκαλίας
  • Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Η ενεργός διάθεση για διδασκαλία.

Συγκεκριμένα, αναζητά καθηγητές όλων των ειδικοτήτων στη Μέση Εκπαίδευση αλλά και καθηγητές Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά).

Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected].

Υπεύθυνη σπουδών : Τόλιου Ευαγγελία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.