kozan.gr: Με φίλους κι υποστηρικτές της συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/5 στο ξενοδοχείο «Αλιάκμονας» στην Κοζάνη η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη (Bίντεο & Φωτογραφίες)

11 Μαΐου 2024
19:06

 

Με φίλους κι υποστηρικτές της συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/5 στο ξενοδοχείο «Αλιάκμονας» στην Κοζάνη η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

 

 

8 σχόλια

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) δεν είναι φωτογραφίες… όταν το καταλάβετε θα δείτε σταυρούς.
    Συνεχώς σαν μαϊντανοί σε εκδηλώσεις ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

  • Από αυτούς τούς όψιμους κομματικούς του υφυπουργού για ρωτήστε τους το 2012 μήπως ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα τού καμένου και σήμερα γίνανε τιμητές της Νέας Δημοκρατίας;
    Καλά δεν μιλώ για αυτούς πού περιμένουν τον ερχομό κάποιου στελέχους για να βγούνε την βολτίτσα τους στην πλατεία.

    • Αυτοί σε πείραξαν ;Έχουν κάνει μεταγραφή το μισό σημητικο ΠΑΣΟΚ και εσύ έχεις μείνει στο καρακατακαυμενο……..

  • Η διορισμένη πρόεδρος της ΔΕΕΠ “αξιοθαύμαστη η κυρία ευρωβουλευτής”.Αξιοθαύμαστη που προκαλεί ακόμα και ερωτηματικά σε εμάς τους ίδιους που ματωσαμε για την παραταξη είναι η υπομονή μας απέναντι σε όλους εσάς που το παίζετε παράγοντες και δήθεν……είναι δυνατόν να μην μπορείς να μαζέψεις 100 άτομα ;;;και καμαρώνετε ;;;βγείτε στον κόσμο στην κοινωνία …..

    • “αξιοθαύμαστη” διότι η ευρωβουλευτής στην παρούσα θητεία της αξιολογήθηκε πρώτη μεταξύ των 21 Ελλήνων ευρωβουλευτών για το κοινοβουλευτικό της έργο σύμφωνα με τον δείκτη BCW, δεύτερη Ελληνίδα στην επιρροή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μεταξύ των 20 πιο επιδραστικών πολιτικών για το περιβάλλον στην Ένωση, σύμφωνα με το δείκτη EUmatrix.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι