kozan.gr: Η απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη σε σχέση με το περιστατικό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

13 Μαΐου 2024
01:10

 

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη σε σχέση με το περιστατικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, που αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση του kozan.gr: “Πρόκειται για ατμό και ναι κακώς άτμισα εκείνη τη στιγμή. Προφανώς λόγω άγχους αλλά πολύ κακώς. Στο ημίχρονο κάπνισα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου. Εξαιρετικό το παιχνίδι”.

 

 

kozan.gr: Το λάθος του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη (Βίντεο)

 

 

 

 

 

 

 

 

8 σχόλια

  • Εγω δεν βλεπω να ζηταει συγγνώμη με την δήλωσή του ο αντιδήμαρχος. Το άγχος δικαιολογεί συμπεριφορές; απο πότε; Και το παιχνίδι δεν ξερω αν ηταν εξερετικο για εσας αλλά για τους μη καπνίζοντες δεν ήταν.

  • Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…. αλλά όλοι μας βλέπουμε του άλλου την καμπούρα και ποτέ τη δικιά μας. Θα ήταν προτιμότερο και ηθικότερο, αυτός που παρατήρησε το “λάθος” του κ.Ιωαννίδη, να το επισημάνει απευθείας στον ίδιο την ίδια ώρα και στιγμή παρά να το κοινοποιεί με τον τρόπο που το κοινοποίησε, με κίνητρα ολίγον τι αμφίβολα….

  • Έλα εντάξει παιδιά, ζήτησε συγνώμη ο άνθρωπος. Γίναμε ξαφνικά Σουηδία? Δίπλα μου ένας άλλος είχε φάει σκορδαλιά, έπινε κόκα κόλα και ρευόταν συνέχεια.
    Επίσης στο παλε ντε σπορ σε αγώνα μπάσκετ του Αρεως που πήγα καπνίζουν όλοι συνέχεια, διαφόρων μεγεθών τσιγάρα.

  • Ν ασχολείστε μ καίρια προβλήματα ν μην βλέπουμε ότι μας συμφέρει κ ν εθελοτυφλουμε γ αλλα!! Δυστυχώς η σελίδα περισσότερο κουτσομπολιστικη είναι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι