Σ.Φ. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»: Ποιος να κλειδώσει την αγάπη μας για σένα; Την Τετάρτη δίπλα σου ξανά…

13 Μαΐου 2024
13:27

 

Μην μας πείτε τρελούς ή παράλογους, μην μας πείτε ουτοπικούς…

Έχουμε ορκιστεί πως δεν αφήσουμε πουθενά αυτή την ομάδα και αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη στη Χαλάστρα.

Άλλωστε για εμάς «απαγορεύονται οι απαγορεύσεις» και κανείς δεν μπορεί να «κλειδώσει» την αγάπη μας για την Κοζάνη.

Θα είμαστε λοιπόν σε ένα ακόμα γήπεδο.

Κρεμασμένοι στα κάγκελα, σε σκάλες, σε χωράφια, σε λαγκάδια, όπου μπορούμε να φωνάξουμε για την Κοζάνη μας και να γίνουμε ο 12ος παίκτης.

Δυστυχώς ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς, αλλά και της ιστορίας μας είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά τα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» δε ζουν σε κλουβιά.

Θα είμαστε εκεί, γιατί δύναμή μας είναι η φωνή μας.

Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μέχρι να σβήσει ο ήλιος…

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Υ.Γ.: Δεν δημιουργήσαμε πρόβλημα ποτέ, δε θα το κάνουμε ούτε τώρα. Όποιος βρεθεί την Τετάρτη στη Χαλάστρα έρχεται να βοηθήσει την ομάδα και όχι να δει θέατρο σε αναπαυτική καρέκλα.

5 σχόλια

  • Εάν δεν κάνω λάθος οι ποιο παλιοί και φανατικοί οπαδοί της ΚΟΖΑΝΗΣ κάποτε ήταν οι ΘΥΡΑ2 G2! Εάν θυμάται κανείς και είναι αλήθεια ας μου απάντηση ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

  • Όντως καλά λέει ο φίλο υπήρξε τα παλιά χρόνια ο πρώτος σύνδεσμος φιλάθλων ΚΟΖΑΝΗΣ G2 τότε τα αρχαία χρόνια που η ομάδα πάλευε στα βοσκοτόπια!να κρατηθεί στην 4 κατηγορία καλή συνέχεια σε όλους μακάρι η ομάδα να μείνει στην 2 κατηγορία.

  • Οι G2 ήταν όντως Σύνδεσμος φιλάθλων ΚΟΖΑΝΗΣ με έτος Ίδρυσης το 1995 αλλά άλλοι έφυγαν λόγω δουλειάς από Κοζάνη άλλοι πήγαν Φαντάροι με αποτέλεσμα να διαλυθεί το 1997 Αρκετά παιδιά από αυτό τώρα είναι στα ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ ΒΆΜΟΣ ΚΟΖΑΝΑΡΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι