29 χρόνια μετά το σεισμό – Τότε και τώρα (του Πάρι Κουκουλόπουλου)

13 Μαΐου 2024
23:57
Τοτε
«Ένας πολύ μεγάλης έντασης σεισμός χτύπησε μια ακριτική περιοχή της πατρίδας μας. Έδωσα εντολή να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση της κρατικής μηχανής για τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους και αμέσως μετά να ξεκινήσει η παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής».
Τώρα
«Η Ελλάδα αποσύρει όλες τις λιγνιτικές της μοναδες από την ηλεκτροπαραγωγή μέχρι το 2025.
Για τις λιγνιτοφόρες περιοχές δρομολογούμε άμεσα την αλλαγή του παραγωγικού τους μοντέλου και τις ενισχύουμε με σοβαρές επενδύσεις».
Τοτε
Μπήκε μπροστά, αμεσα, ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα ανασυγκρότησης με πρωταγωνιστές τους δυο βαθμούς αυτοδιοίκησης.
Τώρα
Αντί για επενδύσεις μετράμε δείκτες φτωχοποίησης της περιοχής και η αυτοδιοίκηση των δυο βαθμών απουσιάζει εκκωφαντικά από το πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης.
Τοτε
Πρωθυπουργός Ανδρεας Παπανδρεου
Τώρα
Πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι