Τρίτη θεση στην συνολική κατάταξη των μεταλλίων στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατέκτησε ο Ναυτικος Όμιλος Κοζάνης “Αλιάκμων” με 6 χρυσά μετάλλια και 2 ασημένια

14 Μαΐου 2024
11:19
Κανένα σχόλιο
Τρίτη θέση στην συνολική κατάταξη των μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατέκτησε ο Όμιλος μας Ναυτικος Όμιλος Κοζάνης “Αλιάκμων” με 6 χρυσά μετάλλια και 2 ασημένια! Στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών , Νέων Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων , πήρε μέρος ο Όμιλος μας με συνολικά 12 αθλητές όλων των κατηγοριών . Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιήθηκε 9-12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία ύστερα,από έντονο ανταγωνισμό , δύσκολους αγώνες και κακές καιρικές συνθήκες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ομίλου μας :
🏆 Παναγιωτης Μακρυγιάννης, χρυσό μετάλλιο στο μόνο σκιφ Εφήβων .
🏆 Παναγιωτης Μακρυγιάννη , χρυσό μετάλλιο στο μόνο σκιφ Ανδρών .
🏆 Παναγιωτης Μακρυγιάννης, χρυσό μετάλλιο στο μόνο σκιφ Ανδρών Κ23
🏆 Παναγιωτης Μακρυγιάννης , χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ Ανδρών Κ23
🏆 Γαβριέλα Λιόλιου , χρυσό μετάλλιο στο μόνο σκιφ νεανίδων .
🏆 Γαβριέλα Λιόλιου, χρυσό μετάλλιο στο μόνο σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών
🏆 Γιώργος Μακρυγιάννης, χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ Ανδρών Κ23.
🥈Γαβριέλα Λιόλιου , αργυρό μετάλλιο στο μόνο σκιφ Γυναικών.
🥈Γαβριέλα Λιόλιου, αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ Γυναικών Κ23.
🥈 Λεμονιά Μακρυγιάννη, αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ Γυναικών Κ23.
6η θέση οι αθλητές Παπαδημόπουλος Λευτέρης , Καραχίτος Αλέξανδρος , Ντίνας Ευθυμης , Γεωργιάδης Κωνσταντίνος στο τετραπλό σκιφ Εφήβων .
1η θεση στον μικρό τελικό ο Στέφανος Δημητρίου στο μόνο σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών .
5η θεση στον μικρό τελικό οι αθλήτριες Λαβαντσιώτη Χριστίνα και Ζαρογιάννη Ανθη στο διπλό σκιφ νεανίδων .
4η θεση στον μικρό τελικό η αθλήτρια Ζαρογιάννη Χρυσάνθη στο μόνο σκιφ νεανίδων .
Να σημειωθεί πως αρκετοί από τους αθλητές μας αγωνίστηκαν σε μεγαλύτεροι κατηγορία από αυτήν της ηλικίας τους και παρολ´αυτα κατάφεραν όχι μόνο να πλασαριστούν ανάμεσα στους καλύτερους αλλά και να διεκδικήσουν μετάλλιο !
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τον αγώνα που έδωσαν !
Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Γκρέμου Αγγελική και Δημαρά Χαράλαμπος που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα !
Συγχαρητήρια την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) για την όμορφη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και για την συνέπεια τους στο πρόγραμμα των αγώνων !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι