Διήμερο σεμινάριο του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, 16 και 17 Μαΐου

14 Μαΐου 2024
15:11
Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Ηλιτόμηνον» σας προσκαλούν στις 16 και 17 Μαΐου 2024 στο διήμερο σεμινάριο με θέμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ στην  Αίθουσα Μ1 της Σχολής Επιστημών Υγείας  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα (Περιοχή ΚΕΠΤΣΕ) με ελεύθερη είσοδο (θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής).

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται εγγραφή (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) https://forms.gle/4PNgvdw2ADn32NPdA

To πρόγραμμα 

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη

Μαρία Τζητηρίδου

Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Μαιευτικής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι