Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης Κοζάνης, ότι λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ από 08:00 έως 12:00 θα υπάρξει πιθανή αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/05/2024

14 Μαΐου 2024
14:53

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης Κοζάνης, ότι λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ από 08:00 έως 12:00 θα υπάρξει πιθανή αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης την ΤΕΤΑΡΤΗ   15/05/2024.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί μετά την ηλεκτροδότηση των παραπάνω αντλιοστασίων από τη ΔΕΔΔΗΕ.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

                                                                                    Από τη ΔΕΥΑΚ

8 σχόλια

  • ο θεος ο ιδιος να αναλαβει την δημαρχεια και την πολη αυτη παλη καταντια θα υπαρχει!!!! Εκλεισε προγραμματισμενα η τηλεθερμανση με ενα 10 ημερο αστατου καιρου μπροστα μας…. Και δεν μιλαει κανεις…

  • ΚΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ;
    ΟΥΤΕ 15 ΜΑΪΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ!

    ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ…. ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!

    ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!

  • Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα είχε προβλέψει να κάνει δική του ηλεκτροπαραγωγή με φωτοβολταϊκά. Αλλά με τις τρεις τελευταίες 4ετίες Κουκουλόπουλου, τις δυο φορές Μαλούτα και τον Ιωαννίδη η Κοζάνη και η ΔΕΥΑΚ έφτασαν σε πλήρη διάλυση 25ετίας.

    • Συμφωνω απολυτα αλλα γιατι οι καταναλωτες να μην εχουν παρωχες αυτη την στιγμη που τις θελουν. Απερισκεπτα δλδ κατεβαζουν το διακοπτη ? Δεν πρεπει καποιος να αναλαβει???

  • ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ,ΝΤΡΟΠΗ.
    ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ 50ΡΙΚΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΜΩΡΑ ,ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ?ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Κάθε χρόνο τα ίδια με την τηλεθέρμανση. Έλεος πια. Μας έχετε τρελάνει. Τι σας πείραζε να αφήνατε μία εβδομάδα ακόμη την θέρμανση; κρυώνουμε δεν το καταλαβαίνετε; ένας σωστός άνθρωπος δεν βρέθηκε να πατήσει πόδι. Ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης τι κάνουν; μόλις μπει ο Μάιος τρέμουμε για το πότε α κατεβάστε το διακόπτη. Τόσα σχόλια διαβάσατε, τόσα παράπονα ακούσατε τίποτε δεν σας πτοεί εκεί στην ΔΕΥΑΚ; κουράσατε πολύ μα πάρα πολύ τον κόσμο, σας σιχάθηκαν όλοι.

  • Ο κοκκαλιαρης και ο αμανατιδης πατάνε το κλίμα και ζεσταίνονται. Εμείς οι υπόλοιποι ψ(η)οφος κακός. Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Έκατσαν τώρα στους θρόνους οι βασιλείς. Σε μια 5αετια όπου περνάει νερό αν μείνει κόσμος στην δυτ Μακεδονία θα βρίζει μέχρι να αποδήμησει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι