Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας Πτολεμαΐδας: Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Δοϊράνη – Μπέλες – Λίμνη Κερκίνη

15 Μαΐου 2024
11:04
Κανένα σχόλιο
22-23-24/6/2024 Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Δοϊράνη – Μπέλες – Λίμνη Κερκίνη. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας σας καλεί στην εξόρμηση που θα κάνει στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης με αναβάσεις στο όρος Μπέλες όπως, από Καβαλλάρης – Παλιό Τριεθνές υψ. 1474μ, και από άνω Πορόια – κορυφή Καλαμπάκα υψ. 1880μ, επισκέψεις σε μουσεία υδροβιότοπου, παρατήρηση σπάνιων πουλιών, μνημεία του Ά Παγκοσμίου πολέμου.
Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο Ξενοδοχείο Δόβιρος στην Δοϊράνη με τιμή συμμετοχής 50 ευρώ το άτομο και για τα 2 βράδια σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια άνευ πρωινού (Τιμή πρωινού ανά άτομο 6 ευρώ) Γεύματα υπάρχει δυνατότητα στον ξενώνα και σε ταβέρνες της περιοχής. Η μετακίνησή μας θα γίνει με ιδιωτικά ΙΧ με επιμερισμό του κόστους στα επιβαίνοντα άτομα ανά ΙΧ. Δηλώνοντας την συμμετοχής σας προκαταβάλλετε το ποσό των 25 ευρώ και αφορά την διαμονή σας στον Ξενώνα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 4-6-2024 για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών σύνολο 19 ατόμων στον Ξενώνα και απεριόριστο με σκηνές στον ίδιο χώρο.
Αναλυτικό πρόγραμμα στο γραφείο της Λέσχης και στο τηλ. 6974461718 θεόδωρος θεοχαράκος
Από το ΔΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι