Το Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης για τον μήνα Απρίλιο 2024, ευχαριστεί θερμά πολίτες και επιχειρήσεις για τις δωρεές τους,

15 Μαΐου 2024
11:20
Κανένα σχόλιο

     Το Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης για τον μήνα Απρίλιο 2024, ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω πολίτες και επιχειρήσεις για τις δωρεές τους, καθώς  με τη στάση τους συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών  απόρων  συμπολιτών μας.

 1. Το αρτοποιείο «Πάσχος Καραλίγκας» που προσφέρει  πίτες καθημερινά.
 2. Το αρτοποιείο «Α. Κύρινα & Β. Βαβλιάρα» στον Κρόκο  για την προσφορά ψωμιών.
 3. Το αρτοποιείο «Γεωργάκας Ο.Ε» που προσφέρει πίτες.
 4. Στο αρτοποιείο «Κακλίδης bakery» για αρτοσκευάσματα που προσφέρει καθημερινά στους ωφελούμενους.
 5. Την «Alfa Κουκουτάρης» που προσφέρει κατεψυγμένες πίτες για τις ανάγκες του συσσιτίου.
 6. Το κατάστημα «Coffe Berry» για την προσφορά μικρογευμάτων για τους ωφελούμενους.
 7. Το ζαχαροπλαστείο «Pleasure» για την προσφορά γλυκών.
 8. Στη μνήμη των αγαπημένων τους γονέων Αλέξανδρου Μακρίδη και Αναστασίας Γκίσσα οι κόρες τους προσέφεραν διάφορα γλυκίσματα μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δεξίωσης.
 9. Στη μνήμη του Γεωργίου Κρεαρά η παρέα του προσέφερε τρόφιμα για τους ωφελουμένους του συσσιτίου.
 10. Τη Διεύθυνση Μονάδας Ασφάλειας και Προστασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που προσέφερε διάφορα τρόφιμα για τους ωφελούμενους του Συσσιτίου.
 11. Το ΕΣΠΑ πολυδύναμο κέντρο του «ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ», το προσωπικό και τα μέλη της θεραπευτικής ομάδας ουσιών προσέφεραν αυγά που έβαψαν τα μέλη και το προσωπικό για τους ωφελούμενους του συσσιτίου για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.
 12. Το Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης «Σ.Ε.Α.Κ.», που προσέφερε διάφορα τρόφιμα για τους ωφελούμενους του Συσσιτίου.
 13. Όλους όσοι συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου  με τις ανώνυμες δωρεές τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.