H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας των Ενώσεων Ηπείρου, έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων

15 Μαΐου 2024
12:59

 

Σήμερα 15/05/24 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας των Ενώσεων Ηπείρου, έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων, στην διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Κατά την συνάντηση του Υφυπουργού με τους προέδρους των Ενώσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας ( Κοζάνης Καστοριάς και Γρεβενών) κ.α. του μεταφέρθηκε η οργή και η αγανάκτηση των συναδέλφων για το τελευταίο άρθρο για την αποζημίωση διανυκτέρευσης, την αυστηροποιηση του πειθαρχικού δικαίου, την αναγνώριση του επικίνδυνου της εργασίας μας καθώς και για την τελευταία διαταγή που ζητάνε να αποσπαστούν οι συνάδελφοι μας παρά την θέληση τους στην Αθήνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η εξαθλίωση και ο εξευτελισμός τών αστυνομικών δεν θα περάσει. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Η συνέχεια θα δοθεί στην πλατεία Συντάγματος. Ήδη για να γνωρίζετε έχει ληφθεί απόφαση για να προσβληθεί από την ομοσπονδία η συνταγματικότητα του άρθρου για τα έξοδα διανυκτέρευσης των αποσπασμένων συναδέλφων μας.

4 σχόλια

  • Πολύ αργά για δάκρυα.Τα συνδικαλιστικά παιχνίδια των Αθηνών τα διέλυσαν όλα.Μην κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα.

  • Να υποθέσω πως εκτός του ειδικού μισθολογίου που παίρνουν όσοι κάνουν δουλειά… γραφείου! όσοι επαναλαμβάνω, τώρα οι ίδιοι θα πρέπει να αναγνωριστεί πως κάνουν κι επικίνδυνο επάγγελμα; Όσοι είναι στο ενιαίο μισθολόγιο που έχουν φτωχοποιηθεί ακραία χωρίς να πάρουν τίποτε ούτε από στε, ούτε πλασματικά, ούτε δωράκια – επιδόματα – ούτε εφάπαξ σταθερό που κοντεύει να εξαϋλωθεί, σύνταξη στα 67, πλασματικά πανάκριβα, κι έχουν φάει και μια ζωή σε σπουδές με κόπους και έξοδα τι πρέπει να πουν; Μόνο μην πει κανείς να … αγωνιστούν και να διεκδικήσουν. Τα είδαμε.

  • Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης μεγάλου αριθμού αστυνομίας η Κοζάνη είναι μια φιλήσυχοι πόλη ή Αθήνα έχει το πρόβλημα όλοι στην Αθήνα λοιπών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι