Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύμβασης για τη συντήρηση του πολιτιστικού κέντρου Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

15 Μαΐου 2024
14:01

 Την Προγραμματική Σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 165.000,00€ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Δήμο Κοζάνης και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (έδρας)/ Π.Δ.Μ.

Το αντικείμενο του έργου αφορά σε οικοδομικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση – επισκευή του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Εύξεινου Λέσχης Κοζάνης, επί της οδού Φιλίππου Β, οι οποίες αφορούν παρεμβάσεις στη στέγη, στο εσωτερικό και εξωτερικό του κτιρίου, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο του, που κρίνονται απαραίτητες για την ολοκλήρωση και την ορθή λειτουργία της Ευξείνου Λέσχης, καθώς και για την προστασία του κτιρίου από περαιτέρω βλάβες.

Το έργο εντάχθηκε στο ΕΑΠ 2017 – 2021  σύμφωνα με  απόφαση της Επιτροπή Ένταξης Έργων στο Ε.Α.Π. του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον  άξονας 5: «Στήριξη και Ανάδειξη του Πολιτισμού και του Τουρισμού», Μέτρο 5.1: «Ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος».

 

5 σχόλια

  • ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ 165.000 ΕΥΡΩ ….ΕΛΕΟΣ

  • 165.000 ευρώ…! Γιατί κύριε Αμανατίδη.?
    165.000 ευρώ ..! Για ποιο πολιτιστικό κέντρο?
    165.000 ευρώ …! Θέλετε να μας αναφέρετε μια σειρά πολιτιστικών έργων δράσεων παρεμβάσεων πολιτιστικού περιεχομένου και συμβολής του ” πολιτιστικού κέντρου” στην πόλη και στους πολίτες της Κοζάνης?
    165.000.! Για ένα χώρο καφενείου και αίθουσας ενοικιαζόμενες κυρίως πολιτικών εκδηλώσεων?
    Κύριοι της Περιφερειακής αρχής δεν κάνετε καλή αρχή , μοιράζεται χρήματα χωρίς λόγο και ουσία .

  • Θεωρείται ένα καινούργιο κτίριο. Τόσα χρόνια δίνονται συνέχεια επιδοτήσεις για συντήρηση – κατασκευή – διορθώσεις – επισκευές μία για υδραυλικά…. μία για σκεπή….. μία για τις καρέκλες….. μία για θέρμανση……και ότι άλλο σκεφθούν…… Φτάνει πια……. πόσο ακόμα….!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι