Στάθης Κωνσταντινίδης: «Οικοδομούμε ένα σύγχρονο κράτος, το οποίο καλείται να ανταποκριθεί στις πολυδιάστατες προκλήσεις της εποχής και στις απαιτήσεις της κοινωνίας»

15 Μαΐου 2024
15:00

Στις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αναβάθμιση του Δημόσιου Τομέα, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στις εργασίες του 3ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου του ΑΣΕΠ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με το θέμα του συνεδρίου, για το κατά πόσο δηλαδή το Δημόσιο μπορεί να αποτελέσει εργοδότη συνειδητής επιλογής για τους εργαζόμενους, σε μια εποχή που το εργασιακό περιβάλλον αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, τόσο ως προς τα μέσα και τις τεχνολογίες, τον τόπο της απασχόλησης και τους χρόνους εργασίας, ο Υφυπουργός σημείωσε ότι είναι κρίσιμο ζήτημα, γιατί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και το επίπεδο του Δημοσίου Τομέα στην πατρίδα μας τις επόμενες δεκαετίες.

«Ο πρόσφατος νόμος του ΥΠΕΣ, με τις αλλαγές που επέφερε στην επιλογή διοικήσεων, σηματοδοτεί την αλλαγή νοοτροπίας και ενισχύει το αίτημα για διαφάνεια και αξιοκρατία» τόνισε ο κ. Κωνσταντινίδης, προσθέτοντας ότι «σε συνδυασμό με τη στοχοθεσία και την αξιολόγηση, οικοδομείται ένα σύγχρονο κράτος, το οποίο καλείται να ανταποκριθεί στις πολυδιάστατες προκλήσεις της εποχής και φυσικά στις απαιτήσεις της κοινωνίας».

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε ότι για την κυβέρνηση η απραξία δεν αποτελεί επιλογή και πως το 2025 θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες στελέχωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

10 σχόλια

  • Συμφωνούμε απόλυτα γιατί στον e-efka στέλνεις ενώ email να πληροφορίες τι γίνεται με μια ένσταση που υοεβαλες πριν από ένα χρόνο περίπου και έχουν περάσει 45 μέρες περίπου και δεν έχεις πάρει καμμία απάντηση από την αρμόδια Δνση

  • Να προσέξεις από την σκληρή οικοδόμηση μην σου πιαστεί η μέση. Μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσαν να διαβαστούν οι δηλώσεις τους εάν δεν είχαν τεράστιες και οδυνηρές συνέπειες για όλους μας.

  • γι αυτο στα τεμπη χασαμε 57 συνανθρωπους μας;επειδη εχουμε μαλλον συγχρονο κρατος,σαν δεν ντρεπεσαι

  • Και η συνεισφορά του υπουργού μας (τρομάρα μας) μεγάλη.Δεν έχει αφήσει πανηγύρι για πανηγύρι και εκδηλώσεις παραπονεμένα.

  • Πρόσεχε μην σπάσει το Καλάμι!!!!!!Η υγεία στην περιοχή μας είναι άστα να πάνε….Μόνο η γιατροί και οι νοσηλευτές αξίζουν τίποτα άλλο….Όλα στην ώρα τους όταν έρθει θα θερίσει ότι σπέρνεις….

  • Οικοδομούμε ένα σύγχρονο κράτος ……….

    Η Ν.Δ. έχει ποδοπατήσει με τον πιο ελεεινό τρόπο τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και μαζί με αυτές και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Στη (Νέο)Δημοκρατική Ελλάδα όλα μυρίζουν καταστολή, φίμωση, στέρηση ελευθερίας.

  • Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    Οικοδομούμε ένα σύγχρονο κράτος ……….

    Η Ν.Δ. έχει ποδοπατήσει με τον πιο ελεεινό τρόπο τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και μαζί με αυτές και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Στη (Νέο)Δημοκρατική Ελλάδα όλα μυρίζουν καταστολή, φίμωση, στέρηση ελευθερίας.

  • Χορτάσαμε από ψέματα Στάθη σε έμαθε και εσένα Ο κόσμος κοντός ψαλμός αλληλούια μπροστά μας η ευρωεκλογές θα φανεί η δύναμη σας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι