8ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαΐδας (σε επίπεδο μαθητών Γυμνασίου), την Πέμπτη 16 Μαΐου

15 Μαΐου 2024
21:01
Κανένα σχόλιο
Το 8ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκραμπλ Πτολεμαίδας (σε επίπεδο μαθητών Γυμνασίου) είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Γυμνάσιου Πτολεμαΐδας, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 με την υποστήριξη του ομίλου μας σε συνδιοργάνωση με το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας “Ευαγόρας Παλληκαρίδης”.
Θα πραγματοποιηθούν 3 γύροι αγώνων με σύστημα ελβετικό (όπως στο σκάκι). Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι μαθητές της κατάταξης. Κριτήρια ισοβαθμίας μετά την κατάταξη θα είναι το κριτήριο Buchholz και η συνολική διαφορά πόντων. Στον πρώτο γύρο αγώνων θα υπάρξει υποχρεωτικά κλήρωση ανάμεσα σε μαθητές διαφορετικών σχολείων (κριτήριο εντοπιότητας).
Θα βραβευτούν και μαθητές που θα πρωτεύσουν σε διάφορες στατιστικές κατηγορίες στο τουρνουά.
 
Αναμένεται να συμμετέχουν:
  • 13 μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας “Ίων Δραγούμης”
  • 9 μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
  • 13 μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
  • 14 μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας “Ευαγόρας Παλληκαρίδης”
  • 9 μαθητές από το Γυμνάσιο Αναρράχης Εμπορίου Εορδαίας
 
Πρόγραμμα Αγώνων
μέχρι της 9:00 Προσέλευση μαθητών / συνοδών εκπαιδευτικών
9:15 – 9:30 Σύντομη παρουσίαση κανόνων παιχνιδιού – Κλήρωση
09:45 – 10:45 1ος Γύρος Αγώνων
11:00 – 12:00 2ος Γύρος Αγώνων
12:15 – 13:15 3ος Γύρος Αγώνων
13:30 – 14:00 Απονομές
Ο θεσμός των Μαθητικών Πρωταθλημάτων Σκραμπλ. υπό την αιγίδα του – διοργάνωση του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας συνεχίζεται φέτος μετά από μια πενταετία όπου ο κορωνοϊός και τα υγειονομικά μέτρα δεν επέτρεπαν αυτού του είδους τις διοργανώσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες στο http://scrabbleptolemaida.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι