Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε την απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της Κοζάνης αλλά και τον θυμό από τον τρόπο που ήρθε η ήττα…

15 Μαΐου 2024
22:15

Ο φωτογραφικός φακός  αποτύπωσε την απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της Κοζάνης αλλά και τον θυμό από τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com/

13 σχόλια

  • Γιατί απογοήτευση και θυμος ,έτσι είναι το ποδόσφαιρο
    Προσπαθείς,παίζεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί
    Αν έχει θέληση και αποφασιστικότητα όλα γίνονται
    Οι δηλώσεις του προπονητή δεν δείχνουν κάτι τετοιο

  • Όταν ξεκινάς άριστα τη σεζόν, και για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρείς καλή πορεία, και μετά από κούραση που είναι και λογικό επακόλουθο, φτάνεις στη ζώνη υποβιβασμού και στο τέλος της σεζόν παίζεις στα play out, σημαίνει ότι κάτι έγινε λάθος στον προγραμματισμό σου σαν ομάδα!!! Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και θα πρέπει οπωσδήποτε να το λάβετε υπόψιν όλοι σας, διοίκηση και παίκτες! Όπως και να χει όμως σας αξίζουν συγχαρητήρια!

  • Η Ομάδα είχε πανίσχυρη οικονομικά Διοίκηση αλλά το μεγάλο λάθος ήταν ότι μέσα σ’αυτή δεν υπήρχαν,εκτός του Τσακιρίδη,άτομα με ποδοσφαιρική γνώση και εμπειρία.Ουσιαστικά ο Τσακιρίδης ήταν μόνο αυτός για όλους και για όλα είτε ήταν σωστός είτε λάθος. Αγωνιστικά η Ομάδα είχε φιλότιμο και ποδοσφαιριστές με δυνατότητες αλλά ποτέ δεν έπαιξε ποδόσφαιρο που να ικανοποιήσει τους φιλάθλους. Έπρεπε πιό νωρίς να γίνει αλλαγή προπονητή όπως σε όλες τις ομάδες του κόσμου .Πρέπει τώρα η ομάδα να συνεχίσει για να μή μπεί σε περιπέτειες. Ο κατήφορος είναι πιό εύκολος από τον ανήφορο, καλή συνέχεια.

    • Ποια ποδοσφαιρική γνώση Τσακιριδη; Ο άνθρωπος έπαιζε μπάλα όταν τα γήπεδα ήταν ξερά. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Πρέπει να ξυπνήσουμε.

  • Όταν παίζεις για την παραμονή.. πρέπει να δαγκώνεις σίδερα..όχι να παίζεις σαν να είσαι μπροστά στο σκορ…αυτές τις ομάδες..αν λες ότι είσαι ομάδα super League..τις βάζεις τρία γκολακια ..και δεν εξαρτασε από κανένα διαιτητή. Δεν μπορούσε αυτή η ομάδα παραπάνω

  • Οι παικτες φυσιολογικο να ειναι απογοητευμενοι..αλλα το φυσιολογικο εγινε αξιζε να πεσει επεσε..απλα πραματα..πολυ κακη ομαδα χωρις αρχη μεση και τελος..ομαδα επιπεδου γ εθνικης..το φυσιολογικο εγινε μη τρελενστε

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ…ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΕΣΤΗ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΤΗΛΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΡΩΪΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ !

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ;
    ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ; ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ;

    • Από αύριο θα έχει 30 με το μαγιό θα κυκλοφορείς υπομονή..άναψε κανένα καλοριφερ δεν θα φτωχυνεις

  • Η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη όταν η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα, δεν μπορούσε να σκοράρει, ούτε έπαιζε ποδόσφαιρο αξιώσεων.
    Η ενίσχυση την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ηταν σκέτη αποτυχία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι