Βέττα Καλλιόπη: «Με την βούλα της ΔΥΠΑ η κατάργηση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας»

16 Μαΐου 2024
13:41
Κανένα σχόλιο

Οι Βουλευτές Αργολίδας, Γαβρήλος Γεώργιος, Κοζάνης, Βέττα Καλλιόπη και Α’ Θεσσαλονίκης, Νοτοπούλου Κατερίνα, καταθέτουν προς την κα. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ως Αναφορά, το από 14/05/2024 Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Τουρισμό- Επισιτισμό (ΠΟΕΤ) με το οποίο καταγγέλλουν την λειτουργία της πλατφόρμας «JOBmatch», μέσω της οποίας πραγματοποιείται απευθείας διαπραγμάτευση εργοδότη- εργαζόμενου για την αντίστοιχη θέση, καταλήγοντας σε ατομικές συμβάσεις και παρακάμπτοντας τις ΚΣΣΕ. Η Ομοσπονδία ζητά την άμεση κατάργηση της πλατφόρμας, την ενδυνάμωση των ΚΣΕΕ και την οχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων του κλάδου.

 

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες.

 

Αθήνα, 15 Μαΐου 2024

 

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Γαβρήλος Γιώργος

Βέττα Καλλιόπη

Νοτοπούλου Κατερίνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι