3η Φιλική Enduroβόλτα Σιάτιστας την Κυριακή 19 Μαΐου (Bίντεο)

16 Μαΐου 2024
13:55
Κανένα σχόλιο


Η Πουρτσιάδια Enduro Team με την υποστήριξη του Μ.Ο.Σιάτιστας και υπό την αιγίδα του Δήμου Βοΐου διοργανώνει την 3η Φιλική Enduroβόλτα Σιάτιστας την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.
Η διαδρομή 70 χλμ έχει διάφορους τύπους εδάφους, αποτελούμενη κατά 75% από μονοπάτια και υψομετρική διαφορά 400 μέτρα (1000 μέτρα στην εκκίνηση – 600 μέτρα στον ανεφοδιασμό).
Ο μέσος χρόνος για την ολοκλήρωσή της διαδρομής υπολογίζεται στις 5 ώρες.
Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχει σήμανση με κορδέλα, σήματα enduro και χιλιομετρικές ενδείξεις (ανά 5 χλμ.).
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου 2024 από τις 09:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. από την περιοχή Γκραντίστι στη Σιάτιστα (κάντε κλικ στο παρακάτω link για χάρτη https://maps.app.goo.gl/ZMv37EHN67q4K8W5A) όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης.
Στο ίδιο σημείο θα γίνει και ο τερματισμός. Ο τερματισμός όλων των συμμετεχόντων πρέπει να γίνει μέχρι τις 18:00.
Στο 40ο χλμ της διαδρομής θα υπάρχει ανεφοδιασμός στο κέντρο της Κοκκινιάς Γρεβενών, δίπλα στο καφενείο “Οι Ακακίες” (κάντε κλικ στο παρακάτω link για χάρτη https://maps.app.goo.gl/Cky3ATYZXsUwxfvt6) όπου θα προσφερθεί ρυζόγαλο, κρουασάν και νερό.
Τα δοχεία καυσίμου πρέπει να παραδοθούν στην γραμματεία πριν την εκκίνηση για να μεταφερθούν στο σημείο του ανεφοδιασμού.
Από το σημείο του ανεφοδιασμού, απ’ όπου ξεκινάει η ανάβαση προς την Σιάτιστα, υπάρχει δυνατότητα μετάβασης στον τερματισμό μέσω της την παλαιάς ΕΟ Γρεβενών Κοζάνης (απόσταση 15 χλμ).
Στον χώρο της εκκίνησης – τερματισμού θα λειτουργεί καντίνα ενώ DJ θα φροντίσουν για την διασκέδαση σας. Το Σάββατο θα διοργανωθεί και νυχτερινό DJ party.
Ο χώρος ενδείκνυται για κατασκήνωση ενώ απέχει λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από το κέντρο της Σιάτιστα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι