Υπογραφή δύο υποέργων της σύμβασης της πράξης «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

16 Μαΐου 2024
17:39
Κανένα σχόλιο

 

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη οι συμβάσεις υλοποίησης των δύο υποέργων της πράξης «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

Η υπογραφή των υποέργων της σύμβασης της πράξης η οποία χρηματοδοτείται από το ΟΠΑΑ 2014 – 2020 και τη Δράση 4.3.1 «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων», πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Γιαννόπουλου.

Το πρώτο Υποέργο αφορά στην «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟY». Έχει ως αντικείμενο την προμήθεια του νέου Ηλεκτρομηχαλογικού Εξοπλισμού  και συγκεκριμένα  Ηλεκτρικούς Πίνακες Διανομής Χαμηλής Τάσης,  Μετασχηματιστές Ισχύος 20KV/0,4KV, Κυψέλες Μέσης Τάσης, Σύστημα Εποπτικού Ελέγχου (SCADA) αντλητικών συγκροτημάτων κ.α. και η  διάρκεια της σύμβασης είναι δώδεκα μήνες.

Το δεύτερο Υποέργο αφορά στην «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ» και αντικείμενό του είναι η προμήθεια φωτοβολταϊκών διατάξεων στέγης ισχύος 25KWp,και 30 KWp με διάρκεια σύμβασης έξι μήνες.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.