kozan.gr: Σ. Κιάνας: “Η κα. Χριστοπούλου προσπάθησε να απαξιώσει το έργο της διοίκησης του Επιμελητηρίου, νομίζοντας ότι αυτό θα ηχήσει καλύτερα στα αυτιά των συναδέλφων. Αυτά τα 4,5 χρόνια δεν ακούσαμε, απ’ αυτούς, ούτε μια πρόταση. Εκεί φαίνεται η απραξία της αντιπολίτευσης που δεν είχε καμία όρεξη να ασχοληθεί από τη στιγμή που δεν είχε την Προεδρία του ΤΕΕ ” (Bίντεο)

17 Μαΐου 2024
09:30

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Διοικούσα Επιτροπή & επικεφαλής του συνδυασμού της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κ. Στέργιος Κιάνας μίλησε στο kozan.gr ενόψει των εκλογών της 19ης Μάϊου.

 

4 σχόλια

  • Για την ανυπαρξία ουσιαστικού έργου πέντε χρόνια κοιταχτείτε καλύτερα με τον συνέταιρο σας στο ΤΕΕ.

    Μην ψάχνετε δικαιολογίες στην αντιπολίτευση

  • Άφκε μας αρε με τις εξυπνάδες και τις κατηγοριες
    Για κατι σαν εσενα φύγαμε οι μηχανικοι στη Γερμανία
    Τοσο πολυ βοηθάτε στο ΤΕΕ ……. τον εαυτό σας !!!

  • Κύριε Κιάνα όταν διοικούσε το Δυναμικό ΤΕΕ τι προτάσεις έκανε ο δικός σας συνδιασμός;
    Αυτή είναι η πολιτική θέση που έχετε για τις εκλογές; Κανέναν απολογισμό της θητείας σας δεν θα δούμε;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι