kozan.gr: Ν. Συλλίρης για την άποψη τής επικεφαλής του “Δυναμικού ΤΕΕ”, ότι ψηφίζοντας κάποιος “Νέα Πρόταση Μηχανικών”, ουσιαστικά, ψηφίζει “ΔΚΜ”: “Αυτό είναι “εκλογομαγειρίστικο”. Νομίζω ότι βολεύει για να κάνει υφαρπαγή ψήφων. Αυτή η παράταξη του “Δυναμικού ΤΕΕ” είναι δομημένη ώστε μόνο όταν διοικεί το ΤΕΕ να έχει μια υπόσταση. Εμείς το έχουμε τονίσει ότι το θέμα των συνεργασιών ξεκινά από μηδενική βάση, παρότι η νέα επικεφαλής δεν μας έδειξε δείγματα γραφής (συνεργασιών), κάτι που δεν το περιμέναμε. Περιμέναμε μια νέα αντίληψη. Προλαβαίνουν να αλλάξουν στάση αρκεί και να αλλάξουν νοοτροπία, πετώντας στον “κάλαθο των αχρήστων” τη λογική της έπαρσης και του πολιτικού ναρκισσισμού” (Βίντεο)

17 Μαΐου 2024
09:39

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Διοικούσα Επιτροπή & επικεφαλής του συνδυασμού “Nέα Πρόταση Μηχανικών” κ. Νίκος Συλλίρης μίλησε στο kozan.gr ενόψει των εκλογών της 19ης Μάϊου.

3 σχόλια

  • Αγαπητέ Νίκο, το γεγονός ότι τόσο και στην σημερινή σας συνέντευξη όσο και στα δύο debate απο κοινού με την ΔΚΜ βάλετε κατά της κυρίας Χριστοπούλου, μάλλον τυχαίο θα είναι.

    Μόνος σου τα λες κιόλας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι