kozan.gr: Μιχαήλ Δουλγεράκης: “Η ΜΕΘ Πτολεμαΐδας έχει δύο εντατικολόγους η οποία είναι κλειστή από τον Οκτώβριο. Γιατί δεν μετακινούνται αυτοί στην ΜΕΘ Κοζάνης;”

17 Μαΐου 2024
08:18
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Μιχαήλ Δουλγεράκης (Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου) αναφέρει: “Έχω μία εύλογη απορία και σπάω το κεφάλι μου, θα μου απαντήσει κανείς;
Η ΜΕΘ Κοζάνης είναι υποστελεχωμένη από ιατρικό προσωπικό, έχουν απομείνει δύο μόνο γιατροί και μετακινούνται γιατροί από Θεσσαλονίκη για να καλύψουν τις εφημεριακές ανάγκες…
Η ΜΕΘ Πτολεμαΐδας έχει δύο εντατικολόγους η οποία είναι κλειστή από τον Οκτώβριο.. Γιατί δεν μετακινούνται αυτοί στην ΜΕΘ Κοζάνης;”

13 σχόλια

  • Για πολιτικούς λόγους, μην δυσαρεστήσουν τον υπουργό Σπυρίδωνα που κατάγεται από το Αμύνταιο

  • Γιατί να μην καλυφθούν οι ανάγκες και των δύο Νοσοκομείων γιατρέ, γιατί να βλέπουμε λύσεις προσωρινές και όχι μόνιμες, έτσι που μας τα λες δεν υπάρχει λύση αλλά προσωρινή ανωμαλία αφού ο σύλλογος μιλάει για πλήρη μόνιμη στελέχωση.

  • Στους Διοικητές σας να το θέσετε το ερώτημα και στον υπουργό που ήρθε πριν λίγες ημέρες.

  • Γιατί από την μια πρέπει να εξυπηρετούνται οι κομματικοί κι από την άλλη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία να είναι μόνο για να σου βάζουν τον ορό και να αναγκάζεσαι, εάν κι εφ’ όσον δύνασαι οικονομιικά, να πας στις ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία.

  • Περιφερειάρχης και Δήμαρχος δεν αμφιβάλλω ότι προσπαθούν για πολλά έργα αλλά θεωρώ πως έχει υποτιμηθεί ως προτεραιότητα η δημόσια υγεία στην περιοχή μας.
    Για σκεφτείτε αύριο-μεθαύριο να χρειαστούν αυτοί ή κάποιος δικός τους ΜΕΘ και να μην λειτουργεί αυτή γιατί είναι υποστελεχωμένη…
    Καλύτερα να μην γίνει ένα δημόσιο έργο και να έχουμε επαρκή δημόσια υγεία.

  • Η Κοζάνη πάντα είχε καλούς λαγούς. Ποτέ δεν θα κλείσει καμία κλινική του μποδοσάκειου για την Κοζάνη.
    Και αν τολμήσει κανείς να το κάνεις θα έρθουμε όλοι και θα την πάρουμε πίσω με το ζόρι.
    Καθίστε καλά λοιπόν και περιοριστείτε στο ιατρικό σας έργο κύριε

    • Μας τρόμαξες βρε πατριώτη. Εφόσον η ΜΕΘ είναι κλειστή από τον Οκτώβρη (πόσο ενημερωμένος είσαι) άραγε ποιοί, που θα πάτε, και τι θα πάρετε πίσω; Αντί να τα βάζεις με την κυβέρνηση που έχει διαλύσει την δημόσια και δωρεάν υγεία,τα βάζεις με τον γιατρό που Δικαίος αναρωτιέται.

      • Η Κοζάνη προσπαθεί συνεχώς να κλείσει το Μποδοσάκειο.
        Οπότε σωστή ήταν η πιο πάνω τοποθέτηση.

  • Γιατί να μην παραμείνουν στην θέση τους και να ανοίξει η ΜΕΘ γιατρέ;; Όλα στην Κοζάνη πρέπει να καταλήγουν;;; Επίσης με αυτήν την λογική γιατί να μην στελεχωθεί η ΜΕΘ του Μποδοσάκειου με τους δικούς σας εντατικολουγους εφ’όσον ανοίξει;;;

  • Το καλύτερο νοσοκομειο της περιοχής το σαμποτάρουν 30 χρόνια τώρα οι κομπλεξικοί κοζανιτες!!! Μέχρι που θα κλείσουν όλα και θα πηγαίνουμε θεσ/κη!! Συνεχίστε έτσι κοζανιτες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι