kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το “μπρα ντε φερ”, που έγινε, για την ημέρα επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη

17 Μαΐου 2024
08:54

Ο Πρωθυπουργός, όπως όλα δείχνουν κι είχε γράψει και το kozan.gr, έρχεται οριστικά στην Κοζάνη και την Δ. Μακεδονία την Τρίτη 21/5. Δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 23/5,  ξεκινούν οι εργασίες του Balkan Energy Forum, που διοργανώνουν, στα Κοίλα Κοζάνης, ο ΥΜΑΘ και η ΔΕΘ-Helexpo. Μαθαίνουμε πως το επιτελείο του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Σ. Κωνσταντινίδη – κι ο ίδιος – προσπάθησαν να μεταθέσουν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού δύο μέρες μετά ώστε κι εκείνος να είναι “παρών” στην έναρξη των εργασιών του FORUM, δίνοντας άλλη βαρύτητα κι αξία στη διοργάνωση. Ωστόσο, κρίνοντας από το γεγονός ότι στο χθεσινό σχετικό δελτίο τύπου  του ΥΜΑΘ σημειώνεται ότι το FORUM θα πραγματοποιηθεί παρουσία κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, χωρίς  όμως καμία αναφορά στον Πρωθυπουργό, υποθέτουμε, πως αυτό το ενδεχόμενο, πλέον, δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • Τί να έρθουν πάλι να μας πουν, για τις εμβληματικές επενδύσεις που τάζουν εδώ κσι 5 χρόνια? Δεν ντρέπονται να μας κοροϊδεύουν και δεν ντρέπονται αυτοί που το ανέχονται και τους χειροκροτούν?

  • Τι να έρθει να μας πει; Για τα 5 χρόνια κάθετη πτώση στη φτωχοποίηση της Νοτιοδυτικής Μακεδονίας ή για το Μαμάτσειο που χτίζουν ντουβάρια και δεν έχει γιατρούς;

  • Θα έρθουν για ακόμη μία φορά να πουλήσουν αέρα κοπανιστό, όπως κάνουν από το 2019 που εξήγγειλαν την απολιγνιτοποίηση! Στο ενδιάμεσο όμως, ο ασθενής έχει ήδη πεθάνει.

  • απορω ειλικρινα μετα απο οσα εγιναν στην διαρκεια των τελευταιων 6 ετων που κυβερναει την χωρα ,τι αλλα ψεματα εχει να πει,επι των ημερων του καηκε ολη η ελλαδα απο πυρκαγιες,εγινε το τρομερο δυστηχημα των τεμπων και μπαζωθηκαν τα παντα προκειμενου να καλυψει τους ενοχους πολιτικους και μη,οικονομικα οι ελληνες εξαθλιωθηκαν,ψηφισαν οι δηθεν θρησκευομενοι τον νομο για τους ομοφυλλοφυλους,η δυτικη μακεδονια με το δηθεν σχεδιο δικαιης αναπτυξιακης μεταβασης φτωχοποιηθηκε ακομη περισσοτερο και η ντροπη ντρεπετε οταν τον βλεπει αυτον τον ανθρωπο

  • Πέντε χρόνια καταστροφής της Κοζάνης. Φτώχεια, ανεργία, μετανάστευση των νέων, κλειστά μαγαζιά σε έρημους δρόμους, ερημιά τη νύχτα έξω, μέχρι και την τηλεθέρμανση κατέστρεψε. Τι έρχεται λοιπόν να κάνει; Να τον δοξάσουν οι τοπικοί Γκρούεζες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι