Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες Καριέρας Π.Δ.Μ. 2024»

17 Μαΐου 2024
11:51
Κανένα σχόλιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο τη διήμερη διαδικτυακή εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας Π.Δ.Μ. 2024», στις 14 και 15 Μαΐου 2024.  28 εταιρίες από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και πάνω από 80 απόφοιτοι και τελειόφοιτοι του Π.Δ.Μ. καθώς και πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας, καθηγητής κ. Νικόλαος  Σαριαννίδης.

Κατά το  πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις των συμμετεχουσών εταιριών, ενώ στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές συνεντεύξεις των εταιριών με ενδιαφερόμενους, που είχαν προ-κανονιστεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Δ.Μ., θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις εταιρίες και όλους τους συμμετέχοντες για τη συμβολή και τη συμμετοχή τους και να  διαβεβαιώσει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.