Η παράσταση του Γιώργου Μακρή «Αμέτι Μουχαμέτι» το Σάββατο 1 Ιουνίου στην Πτολεμαίδα

20 Μαΐου 2024
20:40
Κανένα σχόλιο

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ *
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6989 424 555
Ώρα Παράστασης. 20.30
Ώρα Προσέλευσης. 19.45

Έξι ήρωες της φαντασίας που μπορεί όμως να είναι και πρωταγωνιστές της διπλανής μας πόρτας. Ξεσηκώνουν το κοινό μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα. Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία που κάνει το θεατή να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια. Κύριο χαρακτηριστικό η ‘Παράδοση μας’. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας (Χρυσόστομος Σωφρόνης), ιδιοκτήτης Παντοπωλείου, ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα. Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά), φιλάργυρος ,τσιγγούνης, άπιστος, παραδοσιακός. Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου) πόντια που δε μιλάει ποντιακά αλλά και αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Χρυσόστομος, γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική, μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. Η Πανάγιο Σοφρώνη θυγατέρα και η επανάσταση στην Οικογένεια. Γιάγκος Σωφρόνης ο ιός, αιώνιος φοιτητής, τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη. Ο Βαγγέλης Σκώτης – συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας, νομίζει πως είναι Σκωτσέζος λόγο επιθέτου. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία, πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης ο οποίος χώνει την μύτη του παντούτρυπώνει παντού όπως και η βελόνα.. Έρωτες, περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, αρραβώνες, επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις. Όλα τα υλικά μαζί τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες, αβίαστο – ασταμάτητο γέλιο, υπέροχος φωτισμός, μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας – έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή την KΩMΩΔIA ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι