Eκλογή στην Αντιπροσωπεία του περιφερειακού ΤΕΕ/ΤΔΜ για τον Γιώργο Τζίτζικα – Το ευχαριστήριο μήνυμά του

20 Μαΐου 2024
20:57
Ευχαριστώ τους συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
🙏Για άλλη μια φορά με στείλατε ψηλά και είμαι ευγνώμων!!. Η νίκης της ΔΚΜ/ΤΔΜ μας γεμίζει με όρεξη και υπευθυνότητα για δράση σε ένα ευρύ φάσμα ενεργειών.
🔵2 θέσεις μετά τον επικεφαλής Stergios Kianas και εκλογή στην Αντιπροσωπεία του περιφερειακού ΤΕΕ/ΤΔΜ.
🔵️1ος στις κάλπες της Δυτικής Μακεδονίας για την κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ αλλά 3ος στη γενική κατάταξη λόγω ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων εκτός Δυτικής Μακεδονίας που συνεπάγεται μη εκλογή. 🔶️Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που εκλέγονται στα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ.
Συνεχίζουμε🔝

6 σχόλια

  • Ποσες καρεκλες θετε πια !
    Σαματις κανετε και τιποτε αλλο ολοι εσεις , τηλεφωνα, μηνύματα, γελάκια, σέλφι, πανηγυρια, μνημόσυνα για τα ψηφαλάκια και η ζωη χαρισάμενη … συνεχίζεται !!!

    Αντιο Κοζανη !!!

    • Ο παρολίγον βουλευτής, ο πρώην βουλευτής που έφαγε τη θέση του παρολίγον και ο περιφερειάρχης.

  • Έχεις εκλεγεί με τον Κιανα Γιώργο. Την άλλη φορά θα είναι απέναντι στην Περιφέρεια.Ποιον δρόμο θα πάρεις;
    Πάντως έχετε μπερδευτεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  • ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ( ΚΙΑΝΑ )…..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ…
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ….
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ…ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ….ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι