Πτολεμαϊδα: 3ο “Green Festival”, την Πέμπτη 23 Μαΐου

21 Μαΐου 2024
09:45
Κανένα σχόλιο

📢Το 3ο “Green Festival” έρχεται!
🌳🌻Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα με δημιουργικές δραστηριότητες για το περιβάλλον και να διασκεδάσουμε φυτεύοντας λουλούδια με τα Φυτώρια Νικολαΐδη ,συμμετέχοντας σε εικαστικές δημιουργίες και facepainting με το ΚΔΑΠ Αρλεκίνος και το τμήμα Βοηθών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας Διεκ_πτολεμαιδας , πλάθωνατας τα πιο νόστιμα περιβαλλοντικά μπισκότα με την Artemis Sidiropoulou / Ζαχαροπλαστεια Σιδηροπουλος και το τμήμα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, παίζοντας με τον Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Εορδαίας και γνωρίζοντας τον συγγραφέα Thodoris Papaioannou μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση με το βιβλίο “Ούτε Νότα”, παίζοντας….. μουσική μαζί του!

❗️Πολλές εκπλήξεις και κλήρωση με δωράκια!
✅️Μαζί μας ο Dj Markos Zampras !

✴️Διοργανωτές: ΚΔΑΠ Αρλεκίνος – Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας
➡️Ημερομηνία: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
✔️Ώρα: 17:30- 20:00
🔶️Τοποθεσία: Στο Πάρκο της Αγίας Σκέπης

Είσοδος ελεύθερη για όλους!
Υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι