Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Α. Φούντογλου

21 Μαΐου 2024
12:33

Ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Αντπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, Α. Φούντογλου και αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» παρουσία του επικεφαλής Χάρη Κουζιάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μετά από αίτημα της Δημοτικής Κίνησης.

Ο κ. Φούντογλου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης για τις πρόσφατες συναντήσεις με τον υπουργό υγείας κ. Γεωργιάδη και παρουσίασε τις θέσεις της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής σχετικά με τον νέο υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας, την λειτουργία των Νοσοκομείων της περιφέρειάς μας αλλά και την παροχή πρωτοβάθμιας υγείας.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της Δημοτικής Κίνησης παρουσίασαν στον κ. Φούντογλου τις πάγιες θέσεις της παράταξης για τον κρίσιμο τομέα της Υγείας καθώς και για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των νοσοκομείων και των ιατρικών κέντρων της περιοχή μας μέσα από στήριξη των δομών υγείας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τεχνικό εξοπλισμό αλλά και καλύτερο σχεδιασμό και οργάνωση με ανάπτυξη συνεργειών και συνεργασίας μεταξύ των μονάδων υγείας της Περιφέρειάς μας.

Διαπιστώθηκε συμφωνία σε πολλά ζητήματα και ιδιαίτερα στη θέση για προάσπιση και στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος υγείας με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους του πολίτες της περιφέρειας μας καθώς και για την ανάγκη σύνταξης επιστημονικής μελέτης για την αποτύπωση του υγειονομικού μας χάρτη και τον επανασχεδιασμό του σύμφωνα με επιστημονικά πρότυπα καθώς και διαβούλευση με τους φορείς υγείας και τις τοπικές κοινωνίες.

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» προτίθεται να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες και τις επαφές με αρμόδιους φορείς του χώρου της υγείας έτσι ώστε να συμβάλει παραγωγικά και χωρίς αγκυλώσεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμά παροχής υγειονομικών υπηρεσιών για όλους τους κατοίκους του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειάς μας.

Κοζάνη 21/05/2024

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι