kozan.gr: Ο συγκεντρωμένος κόσμος που περίμενε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

21 Μαΐου 2024
12:53

Ο συγκεντρωμένος κόσμος που περίμενε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.


15 σχόλια

  • Συνταξιούχοι των 600 ευρώ, παρέα με μετακλητούς και τρωκτικά της ΝΔ που λυμαίνονται τα δημόσια ταμεία………όλη η κατάντια της χώρας σε μερικές φώτο.

  • ….καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι διορισμενοι απ τον μπαμπα Μητσοτακη, καποιοι χρεοκοπημενοι δηθεν επιχειρηματιες που πλεον ζουν με επιδοτησεις, καποιοι παρατρεχαμενοι συνταξιουχοι δημοσιου και κομματικα στελεχη….αυτους βλεπω….!!!! αντε καλως να τον δεχτειτε….

  • Προς όλους τους μη βολεμένους, εκλεγμένους και κομματόσκυλα, κάθε ηλικίας.
    Το ξέρετε ότι την επόμενη φορά που θα είστε έτσι μαζεμένοι, θα είστε σε κάποιο αεροδρόμιο ή κάποιο σταθμό, πιθανότατα όχι τρένου, για να αποχαιρετάτε τα παιδιά σας που θα φεύγουν στο εξωτερικό για να αποκτήσουν το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή. Μια ζωή που μας αφαιρεί τα τελευταία 5 χρόνια αυτός που χειροκροτήσατε σήμερα. ‘Εχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Τέλος

  • Δεν μπόρεσα να δω όλο το βίντεο, ένιωσα Αηδία και πριν ξεράσω το έκλεισα.
    Όλοι εσείς που είσαστε εκεί και προσπαθούσατε διακαώς να εξασφαλίσετε μια selfie η να του πιάσετε το χέρι είσαστε ικανοποιημένοι;;; δεν βλέπετε πέρα από την μύτη σας.
    Δεν σας αγγίζει τίποτα, η Κοζάνη τρέχει στον κατήφορο.
    Τα παιδιά σας που βρίσκονται, πόσα πτυχία έχουν πάρει για να δουλεύουν σερβιτόροι η να φύγουν στο εξωτερικό;;;
    Και ακολουθεί ο τομέας της υγείας.
    Μας αφήνουν στην τύχη μας.
    Γιατιιιι;;;;
    Δυστυχώς η πλειοψηφία λειτουργεί με τελείως διαφορετικά κριτήρια. Έτσι λοιπόν είμαστε όλοι καταδικασμένοι να ζήσουμε απαξιωμενοι, απομονωμένοι βλέποντας τον τόπο μας να υποβαθμίζεται και τους ανθρώπους μας να φεύγουν
    Αυτοί είμαστε
    Βοήθεια μας

    • Δεν ειδα να τα γραφεις αυτα οταν ο τσιπροκιο πουλουσε την δεη και ψηφιζε τα περιφημα ΝΟΜΕ!! Στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε και ο λαος επιλεγει τον κυβερνητη του,αλλωστε ειναι ο ιδιος λαος που εκανε πρωθυπουργο τον τσιπρα,αλλα να υποθεσω τοτε ηταν σοφος ο λαος και τωρα που επιλεγει τον μητσοτακη ειναι επιπολαιος!!!

      • Το μόνο ερώτημα που υπάρχει είναι αν γράφεις απ’ τη Μουράτη ή απ’ την Πειραιώς. Η μόνη βεβαιότητα είναι πως είσαι ΝΔ-τρολ, που επειδή ο Μητσοτάκης τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του, κοιτάς ν’ απαξιώσεις οποιονδήποτε άλλο. Ο Τσίπρας έφυγε, ώρα να φεύγει κι ο Μητσοτάκης.

  • Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πρόβατα κάθε χρώματος. Σήμερα είναι μπλε, πριν λίγα χρόνια κόκκινα και παλαιότερα πράσινα. Μόνο ο τσοπάνης αλλάζει. Τίποτε άλλο.

  • Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη είναι πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος.
    Μηδενισμός παντού!!

  • Μετά αναρωτιέστε γιατί ακριβεινε το λάδι, η βενζίνη, το γάλα, το ψωμί…. Αφού τους υποστηρίζετε και τους χειροκροτατε. Καλά μας κάνουν. Αλλά δυστυχώς την πληρώνουμε όλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι